Travel Tip // De Vreemde Vogel

Vorige week mocht ik mijn vader – een echte vogelaar – verrassen met een, naar mijn idee, heel origineel en leuk verjaardagscadeau: we gingen namelijk op zijn verjaardag een nachtje slapen in een vogelhuisje!

Ik vond het idee hilarisch en gelukkig was mijn vader het daar (achteraf) volledig mee eens. Totaal onwetend reden we door Vlaardingen, door een toch wel drukke buitenwijk, de oprit op richting “De Vreemde Vogel”. M’n vader wist niet wat ‘m te wachten stond en lachte als een boer met kiespijn toen hij het bord bij de oprit zag: “ben ík een vreemde vogel?”.

Ja toch pap, daar waren we allang over uit. Bij de entree kwamen we opeens een ander wereldje binnen. Opeens was daar een oase van rust, een kinderboerderijtje, een speeltuin en allerlei gekke “huisjes” waar we in konden slapen; een space shuttle, een brandweerauto, een vliegtuig… En het vogelhuisje? Het vogelhuisje was vanavond van ons. M’n vader kon er gelukkig erg hard om lachen.

De Vreemde Vogel-1

De Vreemde Vogel-3

De Vreemde Vogel-2

De Vreemde Vogel-4

De Vreemde Vogel-5

De Vreemde Vogel-6

De Vreemde Vogel-7

De Vreemde Vogel-8

De Vreemde Vogel-9

Binnen heb je niet al te veel ruimte en geen TV, dus je moet wel lekker buiten zitten. Heerlijk! Zo deden we ‘s middags een lekkere borrel en deden we de volgende ochtend een ontbijtje in de volle ochtendzon. En die vogeltjes die floten wel… De badkamer bevond zich rechts van het vogelhuisje in de ‘regenton’ – waardoor we beiden flashbacks kregen naar onze vele kampeeravonturen vroeger. Wat een unieke, bijzondere ervaring!

Er is genoeg te doen in de omgeving; zeker voor kinderen! Aangezien ‘vogeltjes’ het hoofdthema van de dag was, namen wij in de buurt de fluisterboot om door het natuurgebied van Midden-Delfland te varen.

Midden-Delfland

Een dag en overnachting om niet te vergeten in ieder geval…

Check www.devreemdevogel.nl voor meer info!

Q: Zou jij het leuk vinden om een keer naar De Vreemde Vogel te gaan?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

4 reacties

Suzanne -

Wauw wat een toffe plek om te logeren en leuk om samen met je vader zo’n weekend te delen.

Wieneke | Jozefien Blogt -

wat een leuk en origineel idee!

Rowan -

Haha wat een geweldig cadeau voor iemand die van vogels houdt! Leuker had ik het zelf niet kunnen bedenken. Je vader zal wel heel blij geweest zijn! De foto’s zien er echt heel leuk en gezellig uit, jullie hadden veel geluk met het weer zo te zien. :)
X

Marte -

Absoluut! :)

Reageer ook