REIZEN

Travel Tip // Do It Yourself City Journal

Niets zo heerlijk als reizen, in aanraking komen met andere culturen en nieuwe mensen… Het opent echt mijn wereld – iedere keer weer – en ik krijg er zo ontzettend veel levenslust van. As we speak ben ik op persreis en ik ben zo blij als een kind dat Moderne Hippies mij dit soort mogelijkheden geeft. Ik heb nog tig reizen die een tof fotoboek verdienen, maar daar maak ik geen tijd voor kom ik niet aan toe. Daar heeft Mo’Media (je weet wel, van de 100% boekjes) iets tofs op bedacht: de Do It Yourself City Journals! Hierin kun je jouw herinneringen voor, tijdens of na de reis gelijk in het boekje plakken. En het boekje dient ook als stadsgids! Hoe cool is dat?

IMG_5433

IMG_5434

IMG_5435

IMG_5437

Je kunt erin kleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken. Naast stadsgids en reisdagboek, is het dus ook echt een ‘doeboek’  met allerlei handgemaakte illustraties. Maar er is ook vooral veel ruimte voor je eigen persoonlijke verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities en tips voor vrienden.

Ik vind het echt een ontzettend leuk en tof idee! Het maakt je herinnering aan de citytrip 100 % memorabel en hartstikke leuk om af en toe weer eens in te kijken, denk ik. Tip: koop een leuke Instax camera en plak de foto’s gelijk in het boekje. Geen gezeur dat je ook nog eens een fotoboek moet maken.

Kijk ook naar dit leuke filmpje voor een goede impressie van de boekjes:

Momenteel zijn er 3 titels: “Dit is mijn Berlijn”, “Dit is mijn Londen” en “Dit is mijn Parijs”. Ze zijn voor €14,95- verkrijgbaar in boekhandels, warenhuizen en webshops. Nu nog een reisje! 😉 Natuurlijk laat ik jullie dan de ingevulde versie ook zien.

Wat vind jij van de DIY City Journals? Zou je ze gebruiken voor je volgende citytrip?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.