REIZEN

Travel Tip: srprs.me // Je volgende reis wordt één grote verrassing

srprs me foto

Houd jij van verrassingen én van leuke reisjes? Dan is er nu iets op de markt wat jij heel leuk gaat vinden: srprs.me. Omarm het avontuur en laat je oprecht verrassen!

“You’ll go wherever you’re meant to go” is de slogan van de website. Ik werd op slag verliefd. Het hele concept vind ik heeeul geschikt voor íedere moderne hippie. Want wie van ons is er nou niet in voor een flinke portie spontane avontuur in het buitenland?

Hoe gaat het in zijn werk? 

  • Je boekt een reisje via Srprs.me. Daaruit heb je de keuze uit:”adventure”, “city tripping”, “broke”, “sunsation”, “manly” en “girls only”.
  • Je betaalt een vast bedrag voor een aantal dagen: daarvoor krijg je een vliegticket en overnachting
  • Heb je bepaalde voorkeuren (als je bijv. echt niet nog eens naar een bestemming wilt of je een bepaalde handicap hebt) dan kan je dat vooraf allemaal aangeven
  • Pas op het vliegveld hoor je waar de reis naar toe gaat!

Maar over de details weet je helemaal niets. Nada. De echte spanning van het onbekende… Je bent op weg naar Schiphol en gaat zo op vakantie, maar je hebt geen idee waarheen!

Ik ga in het nieuwe jaar een weekendje weg met srprs.me en neem een goede vriend mee! Hij is een nog grotere avonturier dan ik, dus ik zal het misschien een portie spannender vinden dan hij. Ik ben stiekem nu al nieuwsgierig! Moet ik een bikini inpakken? Of een dikke trui? Geen idee… But I love it!

Vraagje aan jullie: ik wil natuurlijk van m’n srprs.me-reis voor jullie een reportage maken! Zouden jullie het het leuk vinden als ik hier een Photo Diary maak, of (nog zeldzaam op deze site) een Travel Vlog (= video)? Reacties worden op prijs gesteld! 😀

Deze vlog van Lieve Bertha is overigens een super leuk voorbeeld van een srprs.me-reis:

https://www.youtube.com/watch?v=Huatl6VprA4

// volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.