REIZEN

Travel Tip // srprs.me: Pick a Side

Zin in een weekendje weg, maar niet zoveel zin om veel te plannen? Dan kan ik je écht aanraden een trip te boeken bij srprs.me. Bijna drie jaar geleden belandde ik hierdoor zomaar in Belgrado en daar kan ik nog altijd met veel liefde op terugkijken. Waar ik normaal gesproken namelijk alle blogs en boekjes van tevoren doorneem om te weten wat de laatste hotspots en leukste activiteiten zijn, was deze city trip een oase van rust. Doordat ik niks van Belgrado wist, was alles nieuw en alles leuk.

Hoe (te) gek de trip naar Belgrado was lees je hier.

En nu mag ik jullie deze herfst meenemen op een nieuw avontuur! Iedere maand heeft srprs.me namelijk een wisselend thema, en deze maand mag ik kennismaken met het thema van november. En bij het thema van deze maand heb je voor de eerste keer een béétje controle over het gebied waar je heengaat. Handig voor de controlfreaks! Daardoor blijft de verrassing net zo aanwezig, maar weet je van tevoren íets beter of je je warme boots of een luchtig jackje mee moet nemen. Verder kun je aangeven vanaf welk airport je wilt vertrekken, hoeveel dagen je weg kunt gaan én of je in een hotel of hostel wilt verblijven. Overigens kun je ook aangeven welke stad je wilt uitsluiten, mocht je er al eens geweest zijn. Fijn!

Nu is het alleen nog een kwestie van kiezen: Noord-, West-, Oost- of Zuid-Europa. Wat zeg jij?

Naast het thema van de maand, is het sowieso de moeite waard eens te kijken naar de thema’s die ze aanbieden. Zo kan je voor ‘road tripping’ gaan, waarbij je on the road pas ontdekt waar je gaat slapen. En bij ‘solo together’ ontmoet je je reisgezelschap pas bij vertrek. Hoe leuk!

Je kunt dit thema dus alleen in de maand november boeken, maar je kunt jouw trip wel voor het hele jaar 2018 inplannen. Meer over het thema van de maand vind je hier. Wil je zien waar we uiteindelijk voor hebben gekozen, waar we naartoe zijn gestuurd én hoe de trip was? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal Professional Wild Child; daar komt de travel vlog natuurlijk op te staan!

Voor een sfeerimpressie, hier de video van het avontuur naar Belgrado van een paar jaar geleden:

Waar zou jij voor kiezen: Noord, Oost, Zuid of West?

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.