Travel Video // Op reis met srprs.me

Eén van de pijlers van dit jaar was (en is): meer met video doen. De afgelopen srprs.me trip was voor mij een goede en leuke reden om daar nu eens mee te gaan beginnen. Deze video is echt bedoeld als sfeermaker: weinig woorden, veel beeld en een lekker nummertje erbij…

https://www.youtube.com/watch?v=l6nH12j54YE

Muziek: The Avener & Phoebe Killdeer – Fade out lines

M’n Travel Report over deze reis kun je hier terugvinden.

Q: Vandaag stap ik in het vliegtuig richting Thailand! Zou je het leuk vinden als ik meer van dit soort video’s zou maken? Of vind je het leuker om persoonlijke videoverslagen – “vlogs” – terug te zien (die vaak langer duren)? Let me know! Ik ben benieuwd naar jouw wensen.

Abonneren op mijn YouTube kanaal is lief, wie weet wat er in de toekomst mee gaat gebeuren!

Liefs! Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

12 reacties

Karen -

Heel leuke aanvulling voor moderne hippies!

Debby -

Aaah wat gaaf. Natuurlijk wil ik meer video’s! Hallo. Jouw hoofd + Thailands pracht en praal… duh!

Marte van Liere -

Hahaha, lief!
Groetjes uit Moskou (WEIRD)!

Prisca Visser -

Leuk om te lezen, Marte. En een filmpje is echt heerlijk om onderuitgezakt in je stoel te bekijken. Voor veel mensen zal het wel een stap zijn om niet te weten waar je heen gaat. Wij Nederlanders plannen alles van te voren zo graag van minuut tot minuut in. Goed lesje in loslaten dus! Ben trouwens nu al benieuwd naar je Thailand verhalen en filmpjes. Hopelijk weet je de meeste toeristische plekken te vermijden, Have fun!

Marte van Liere -

Thanks Prisca, lief!

Anne -

Cool! Ja meer van dit graag, vind de sfeer die van het filmpje afspat ook heel fijn.

Marte van Liere -

Ah, wat lief en leuk om te horen! Alright, dat zal ik zeker niet vergeten. Thanks! Groetjes uit Moskou (tussenstop, haha)!

Miny -

Super leuk filmpje Marte! Fijne reis en geniet van je avontuur!

Marte van Liere -

Dank je wel lieve Miny!

Reageer ook