MODE & BEAUTY

Tried & Tested: Nails Gold Sequins van The Body Shop

Nails Gold Sequins The Body Shop - 2

Zelden schrijf ik echt over make-up – laat staan over nagellak – maar sinds een paar weken ben ik verslaafd aan de Nails Gold Sequins van The Body Shop. Ik voel me helemaal winters, klaar voor de feestdagen. In alle donkere dagen krijg ik nu bijna ieder uur even een sparkle. Als ik op de wc zit, kijk ik vol genot naar m’n nagels en word ik blij (too much detail?). Anyhow, ik word er oprecht een beetje vrolijker van. Glitters, metallic effecten en partylooks: I’m all in. En dat kan ik ernstig goed gebruiken in deze periode van het jaar. Dus ja, ik ben een beetje verslaafd geworden aan deze nagellak. Soms met een heel dun laagje, soms all out. Laat de feestdagen maar komen!

Nails Gold Sequins The Body Shop - 1

Geen idee hoe slecht het voor m’n nagels is, eerlijk gezegd. Het zal vast niet erg goed zijn, maar voor een maandje (in 27 jaar) mag het. Bij de meeste goedjes heb ik gelijk het gevoel dat ik wat minder goed kan ademen en vind ik het vooral gewoon heel erg stinken. Doe mij maar 100 % natuur en helemaal niets. Het enige (kleine) voordeel is dat het een variant van The Body Shop is. En bij The Body Shop weet je zeker dat het dierproefvrij is en ze fairtrade te werk gaan. Zelf zeggen ze over de nagellak:

Geïnspireerd door de looks van de jaren ’20 en de sfeer van de The Great Gatsby is er een wintermake-upcollectie samengesteld met diverse zilver- en goudtinten en natuurlijk aangevuld met een aantal klassieke kleuren zoals rood voor je lippen en nagels. Om je look helemaal af te maken en een extra feestelijk tintje te geven lak je je nagels met deze nagellak met gouden glitterdeeltjes.

Doordat de nagellak doorzichtig is, ben je vrijuit om er hier en daar een beetje naast te zitten. No problem! Heerlijk.

Nails Gold Sequins The Body Shop - 4

Nails Gold Sequins The Body Shop - 3

Prijs

Het nagellakje kost 6,00 – en scoor je dus bij The Body Shop.

Ingrediënten

Butyl Acetate (Solvent), Nitrocellulose (Film Former), Ethyl Acetate (Solvent), Acetyl Tributyl Citrate (Plasticizer), Isopropyl Alcohol (Solvent), Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer (Film Former), Polyethylene Terephthalate (Film Former), Silica [NANO] (Absorbent), n-Butyl Alcohol (Denaturant), Polyurethane-11 (Film Former), Barium Sulfate (Opacifying Agent). [+/- CI 77891 (Colorant), CI 19140 (Colorant), CI 15850 (Colorant), CI 77266 [NANO] (Colorant), CI 77000 (Colorant)].

Hier scoren ze extra goed op:

  • Fairtrade & dierproefvrij
  • Releases your inner rock glamour hippie!
  • Glitter is ALTIJD GOED
  • Ik ben verslaafd, zegt dat niet genoeg?

Ben je ook zo fan van glitter? 😉

review