ETEN

Recept: Ontbijt // Alpro yoghurt met vers fruit

Alpro met Passievrucht

Ontbijten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met een kleine ‘nieuwe’ toevoeging aan je favo ontbijt heb je zo een smaakvolle variatie te pakken die de ochtend nét wat lekkerder maakt. Passievrucht loop ik te vaak voorbij op de markt of in de winkel. Waarom? Geen idee – maar dit kleine smaakbommetje zal ik voortaan vaker mee naar huis nemen. Ik voegde het toe aan mijn quick fix breakfast: Alpro Mild & Creamy met banaan, bosbessen en goji besjes. Een aanrader!

Wat heb je nodig

Zo maak je het
Doe alles bij elkaar in een kom, snijd de passievrucht doormidden en lepel het vruchtvlees over je ontbijt heen. Klaar! Easy as that. Wanneer je maca poeder toevoegt, meng dit dan eerst goed met de Alpro Mild & Creamy voordat je het fruit toevoegt.

Enjoy!

Meer ontbijtinspiratie nodig? Volg me op Instagram of op Pinterest.