Verbeter de Wereld // 10 x Energie Besparen

Greenpeace heeft aan mij gevraagd wat ik doe tegen klimaatverandering. Natuurlijk zijn er tig onderwerpen die ik zou kunnen behandelen, maar vandaag zoom ik in op één: hoe ik omga met energie in het huishouden! Wil jij je ook inzetten voor een beter klimaat? Deel dan jouw klimaatactie via greenpeace.nl/bestemark. Iedereen kan iets doen – van groot tot klein – dus: show you care! Mijn 10 persoonlijke tips om energie te besparen en er zuinig mee om te gaan, behandel ik in onderstaande video!

https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XuH6XvIMAM8

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Vergeet niet je groene belofte ook met mij te delen! :-)

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Greenpeace. Lees de disclaimer voor meer info.

3 reacties

Berber -

leuk filmpje
Bijna alle tips doe ik wel. Water koken met deksel simpel en goed idee! Thanks

Kim -

Wat leuk om je zo in een video te zien! Je hebt echt een fijne stem om naar te luisteren. Fijne tips ook :)

Zoë -

Haha, dank je!

Reageer ook