REIZEN

Verona video #2 // Arnold S.A.S.

Verona video 2

We zijn een maand verder en dat betekent dat er weer een video klaar is van mijn persreis naar Verona. Bekijk de nieuwste video nu hier:

https://www.youtube.com/watch?v=n1MMoXGT4-A

Ach hemel, wat praat ik snel. Het blijft een beetje gek om mezelf op video te zien en ik ben duidelijk nog niet klaar om TV-presentatrice te worden 😉

Het gaat echter om de boodschap. Laten we het daar maar op houden.

In deze video raad ik mannenzaak Arnold S.A.S. aan. Waarom?

Omdat elegantie in het Italiaanse bloed zit, en de meeste Italianen zonder twijfel comfort op zouden geven om dit te bereiken. Natuurlijk is het fijn als je een goed hart hebt, maar bij Italianen gaat het er toch echt om of je haar goed zit, je een onberispelijk gevoel voor stijl hebt en je er een paar keurige schoenen draagt. Het is geen wonder dat de beste kleermakers uit Italië komen.

Er zijn flink wat mannenzaken die stijl schreeuwen in Verona. Arnold S.A.S. is er daar zeker eentje van, en is een typische zaak waar ik m’n vriendje ooit mee naartoe zou willen nemen voor een fijne shopping spree. Ik weet zeker dat hij het fantastisch had gevonden. Arnold verkoopt alleen Italiaanse merken, zoals Bark, Tombolini en Paoloni. 100 % stijl gegarandeerd.

You like? :)

De Engelse versie van deze post en meer fantastische tips in prachtige steden in Italië vind je op de site van dit project: Storie di Stile.

Liefs, Marte

Verona video 21

Je kunt me volgen op Instagram (@mh_marte), Twitter (@modernehippies) en Facebook (/martevanliere).

Wat je misschien ook leuk vindt:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.