Verona video #6 // Antica Bottega del Vino

Verona Video 6-2

De drukke decembermaand heeft me helemaal doen vergeten de zesde video van de persreis naar Verona met jullie te delen! En deze video is leuk! Eindelijk eentje waar ik een beetje met een normaal tempo in praat. GOH, na 8 wijn lukt het me dus wél:

https://www.youtube.com/watch?v=yh4RNwlg88I

De wijngaarden in de omgeving van Verona produceren de beste Italiaanse wijnen. Wellicht herken je sommige namen wel: van Valpolicella en Soave tot typische Italiaanse dessertwijn of lekkere Prosecco. Bottegi del Vino is een perfecte enoteca om een middag te spenderen. Als je dus een weekendje in Verona bent en geen tijd hebt om de omgeving te verkennen, vind je hier de beste wijnen uit de regio. Let wel op: hoe meer je drinkt, hoe minder je gaat letten op de prijs. En het is wel handig daar af en toe op te letten!

Verona Video 6

Antica Bottega del Vino
Vicolo Scudo di Francia 3, Verona

Bekijk ook het backstage report en de video’s over de andere hotspots:

De Engelse versie van deze post en meer fantastische tips in prachtige steden in Italië vind je op de site van dit project: Storie di Stile.

Ben jij in Verona geweest en heb jij nog een goede tip? Laat een reactie achter!

// Volg Marte op InstagramTwitter en Facebook

4 reacties

Wendy -

Hai Marte,
Leuk sfeervol filmpje! Van mij had ‘ie wel wat langer gemogen. Ik was bijvoorbeeld wel nieuwsgierig welke wijnen jij de lekkerste vond.
Meestal ga ik na een aantal wijntjes langzamer praten, maar jij doet het in een rap tempo

Blogger: Marte van Liere -

Hi Wendy!
Haha, terwijl dit eindelijk van de video’s is waar ik wat normaler praat (vind ik dan) 😉
Het is niet een video die ik zelf heb gemaakt he? Het was een persreis vanuit Peroni, waar ik voor hun 10 ‘onontdekte’ hotspots mocht uitlichten. Het is dan ook hun video. Vandaar!
Zelf had ik het allemaal lang niet zo professioneel kunnen doen, en had ik er eerder een vlog van gemaakt 😉
Liefs!

Reageer ook