VIDEO! Allergische reactie in Bangkok!

Dinsdag = video time! Vorige week stond m’n eerste vlog online en vandaag deel ik de tweede met jullie. Deze video loopt wat meer van de hak op de tak, maar dat komt omdat ik – samen met m’n vriend – puur aan het testen was en er nog niet bij stilstond dat ik veel meer moest filmen om er een leuke video van te maken. Ik beloof jullie in de toekomst meer vlogs te geven met een verhaallijn ;)! Deze video is puur een kleine indruk van Bangkok (chaos!) en een uitleg van de allergische reactie die ik daar kreeg (help!).

https://www.youtube.com/watch?v=JpeLmapu1vI&feature=youtu.be

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Ik heb ook een Travel Diary geschreven over mijn indruk van Bangkok, die kun je hier terugvinden!

Mij zou je enorm helpen door de video te liken én natuurlijk te  abonneren op mijn YouTube-kanaal! Zo word je vanzelf op de hoogte gesteld als er weer een video online staat.

Wat vinden jullie van Bangkok? Trekt het jullie?

Liefs!

10 reacties

Let's travel and see -

Jeeetje wat heftig zeg dat laatste deel over de allergie.. Dat dat dan in eens zo snel kan op komen zetten! Ik wil ook nooit naar het ziekenhuis in het buitenland. Zo ben ik in Thailand flauwgevallen, op een hete (kookplaat), dikke brandplek op mijn schouder maar daar nooit meer naar het ziekenhuis gegaan, ik vertrouwde er gewoon niet op.. Geleukkig is alles prima geheeld en had ik een mega EHBO kit bij me waar ik alles mee heb kunnen doorkomen. Maargoed, super leuke video, en leuk om BKK weer in beeld te zien (ik hou van die stad!)

Marte -

Ah wow, wat een heftig verhaal ook!
Ja, ik vond het ook echt vervelend, maar bij mij heeft het met name te maken met mijn ‘trauma’ die ik heb opgelopen in 2012/2013. In totaal 8 doktoren gezien daar, en toch een spoedticket naar huis moeten boeken. Dat was echt een draaaaama. En ik was net een dag in Bangkok hier, dus ik wilde niet het risico lopen gelijk weer teruggestuurd worden!
Gelukkig is alles goedgekomen :)

Heleen Schrijvershof -

Tof dat je ook de minder leuke dingen laat zien en niet alleen een soort showreel met de hoogtepunten!

Marte -

Thanks! Dat vind ik echt een leuk compliment ergens, haha. Het leven heeft ook mindere kanten en er gebeuren af en toe gewoon nare dingen. Dat wil ik echt meer laten zien, ook op m’n eigen site :)

Hanke -

Ohhh ik kon ook écht niet tegen de drukte maar ik moet zeggen: het went echt! Maar wel pas na een paar weken :). Ik word ook heel erg ziek continu als ik in Azie (of andere net iets andere landen haha) eet, hoeft niet eens van de straat te zijn. Zo vervelend! Gelukkig trok het snel bij je weg ennuh…ik vind het dapper dat je alsnog naar het ziekenhuis bent gegaan! :)

Marte -

Aaaah, wat een lieve reactie. Haha. Ja, het was ook echt heel vervelend en super spannend.
Tja, het zijn toch andere bacteriën e.d. daar, dus we moeten gewoon een beetje oppassen. De een is er gevoeliger voor dan de ander en dat is niet heel ‘tof’ om toe te moeten geven. So be it!
Ik vond het ook zo waanzinnig druk, maar ik kan me voorstellen dat ik het een volgende keer al veel beter aankan. Eerste keer Azië, dus dat was ook even wennen!

Jennifer -

Leuke vlog weer!

Marte -

Dank je wel Jennifer!! Lief :)

Laura -

Wat leuk om te zien! Minder leuk van je allergische reactie natuurlijk… Ik ga over een maandje (AAAH!) voor twee weken naar Thailand met mijn vriendje en ik vind het zo spannend! De eerste keer dat ik in Bangkok was, was ik nogal overweldigd, dus ik ben benieuwd hoe het mij nu gaat bevallen! Gelukkig blijven we er maar 3 nachtjes en reizen we gauw door!

Marte -

Haha, wij bleven dus ook precies 3 nachtjes! Ik was ook zwaar overweldigd en was dus absoluut geen fan. Ik denk dat ik het een volgende keer wel beter aan zou kunnen, het was sowieso de eerste keer dat ik naar Azië ging. Ik ben nogal Afrika-fan, dus dan is het even omschakelen. Ik zou de volgende keer een beter plan maken waar ik heen zou willen gaan en m’n slaapplek daar ook op uitkiezen, zodat je de chaos een beetje tegen kunt werken en weet waar je heen moet. Ik houd van ‘dwalen’, maar kan het niet goed aan met 80.000 mensen om me heen 😉

Reageer ook