VIDEO // Best of 2016

Wát was 2016 een waanzinnig jaar. Een jaar vol reizen, festivals, avontuur en beleving. Een jaar waarin mijn dromen uitkwamen. Een jaar waarin ik een nieuwe liefde (her)vond: video’s maken en officieel met een YouTube-kanaal begon! Daarom vandaag: the best of 2016…

https://www.youtube.com/watch?v=j00g6EqAbhQ

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Op vele avonturen in het nieuwe jaar. Happy 2017 iedereen!!

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Verdien karmapuntjes:
abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

1 reactie

Kim -

Happy new year! Op nog meer avonturen in 2017 <3

Reageer ook