VIDEO // How to seize the day: interviewing Roman Krznaric

Hoe kan je werkelijk ‘de dag plukken’ in een wereld van consumentisme, volle agenda’s en de constante afleiding van het internet? Bekijk in de volgende video mijn interview met filosoof Roman Krznaric!

https://www.youtube.com/watch?v=cE_IQMV7zKY

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Koop het boek hier!

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Verdien karmapuntjes:
abonneer je hier!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

4 reacties

Marlon -

Ik had deze video opgeslagen op fb om later te bekijken en er net tijd voor gemaakt. Goed gedaan! Leuk en inspirerend om naar te kijken. Ik ga het boek op mijn leeslijst zetten 😊

Redactie -

Aah, wat leuk Marlon! Lief om te horen, thanks!

Lisa -

Geeft wel te denken dat je in het interview vraagt hoe te ‘dealen’ met de constante afleiding van het internet (lees social media) terwijl je op dezelfde pagina hierboven mensen karmapunten laat sparen om jou te volgen op jouw social media kanalen. Ik zeg: practice what you preach!

Charlotte -

Leuk dit! Je doet het leuk :-) mijn complimenten

Reageer ook