VLOG // Join me at Rock Werchter!

100 % rock, rauw en modderig: dat was Rock Werchter 2016. Ga je met me mee?

https://youtu.be/HnMTrKe-WwI

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk:

5 reacties

Liesbeth -

Ik (als Belgische) ben ook niet bepaald een uitbundig danser, maar dat wil niet zeggen dat ik me niet amuseer. Mijn “sfeer” zit vooral in mijn hoofd. Ik kan intens genieten van muziek door er gewoon naar te luisteren en te voelen, te beleven. Ik snap dat het er dan niet zo leuk en misschien zelfs sfeerloos uit ziet, maar iedereen beleeft het op zijn eigen manier natuurlijk. Nogmaals, ik begrijp jouw standpunt, maar ik wilde gewoon even laten horen dat de mensen die niet uiterlijk enthousiast zijn, dat innerlijk wel kunnen zijn.

Lieve groetjes

Liesbeth

Irene -

Haha! Wij hadden precies hetzelfde vorig jaar bij rock werchter! Kunnen jullie ook dansen?! :p

Super leuke video!

Zoë -

Maar.. Echt?! Waarom staat dit dus nergens vooraf, als je die kaartjes koopt? 😉
Ik ben zo trots op ons Nederlanders en ons (schijnbaar) wilde enthousiasme! Haha!

Lobke -

Ooh superleuk! Ik ben ook afgelopen weekend geweest en wat was het geweldig!
Het filmpje brengt me weer helemaal terug haha
Ik vond het juist wel gaaf dat het alleen maar drie stages waren (ook nog eens goed geplaatst). Verder geen poespas, dus we konden optimaal gebruik maken van de line-up. Maar inderdaad amai amai sommige dingen mogen ze nog wel leren en inderdaad de sfeer was soms een beetje energieloos, zelfs vooraan 😛
Heb je Oh Wonder toevallig ook gezien? Dat was echt mijn grote verrassing. The Last Shadow Puppets, Editors, Foals, RHCP, alles was eigenlijk supergaaf!.
Maar superleuk filmpje, ik ga geheid terugkomen voor terugblikken 😉

Zoë -

Amai amai, inderdaad! Hihi!
3 stages vond ik trouwens ook geen probleem hoor! Ik vond het juist heel fijn dat het zo ‘weinig’ was (en zo weinig lopen) – dat is bij Lowlands natuurlijk wel heel anders. Daardoor kan je ook echt zien wie je wilt zien.
Maar inderdaad, de sfeer vond ik soms om te huilen. Dat had ik echt niet verwacht!
Oh Wonder helaas niet gezien! Line-up was verder geweldig, dus dat maakte het helemaal goed!

Reageer ook