VIDEO // July Favorites 2016

Welkom bij het groene, hippie alternatief op de ‘Favorites of the Month’! Kijk je mee naar mijn July Favorites?

https://www.youtube.com/watch?v=lxjw7lyOB8s

Kan je de video niet zien? Klik hier.
Op YouTube staan ook alle producten (+ link) onder de video uitgeschreven.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

Marjolijn -

Ondertussen heb ik denk ik al je video’s gezien, maar ik zag dat ik helemaal niet geabonneerd was! Nu dus wel:-) Stoer dat je met filmpjes maken (her-)start bent, ik kijk er graag naar voor mijn dagelijkse dosis (hippie-)inspiratie, dus dank!

Reageer ook