VIDEO // My take on money

In de Sunday Session beantwoord ik enkele persoonlijke en mind, body & soul vragen die ik via Instagram en YouTube binnen heb gekregen. Hoe hebben mijn vriend en ik elkaar ontmoet? En hoe kijk ik naar geld? In de volgende video geef ik het antwoord:

(PS Als je je abonneert zie je ‘m ook werkelijk op zondag via YouTube!)

https://www.youtube.com/watch?v=q3k6lrvmnYM

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Verdien karmapuntjes:
abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.