VLOG // Out on adventure!

Eén van mijn voornemens deze zomer was om meer avontuur dichtbij huis te zoeken. Afgelopen weekend ging ik er daarom opuit! Ik sliep in een schattige caravan midden in de Betuwe, waar verse kersen, peren en pruimen voor het oprapen lagen én ik overdonderd werd door de prachtige sterrenhemel (die je daar wél kan zien) én die ik gelijk kon verklaren door middel van een fantastische app. Je ziet alles in de vlog!

https://www.youtube.com/watch?v=EKwLu4nLhvw

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

Claire -

Wat een toffe video. Zo grappig dat Nederland stiekem best wel mooi is :)

Zoë -

Hihi, ja dat inzicht krijg je dan wel steeds meer ja!

Laura -

Mooi plekje! Kun je die caravan huren? Zo ja, waar? :)

Zoë -

Yes, kan! Dan kan je het beste een mailtje sturen naar kindofcolor[at]live.nl. Liefs!

Reageer ook