VIDEO! Phaeng Waterfall & Ang Thong National Marine Park (+ door m’n enkel gaan!)

Dinsdag = video time! Ik besloot deze winter samen met mijn vriend een paar weken op Ko Phangan te wonen; mijn vriend ging er fulltime Muay Thai trainingen doen en ik ging er werken. In het eerste weekend gingen we onder andere naar Phaeng Waterfall (op Ko Phangan) en het Ang Thong National Marine Park, een beschermd gebied van 42 eilanden. In eerste instantie hele mooie (doch wat toeristische) uitstapjes, maar helaas ging het op het laatste moment niet helemaal goed… Je ziet het vandaag in de vierde vlog!

https://www.youtube.com/watch?v=CDAzfBOGyO4

Kan je de video niet zien? Kijk dan hier.

Mocht je de vorige video’s gemist hebben: de video’s in Thailand zijn voor mij echt een ‘try-out’ geweest. Wennen aan in de video praten, kijken of ik nog leuk vind om te doen, et cetera… Er komen mooie reizen aan komende tijd en ik beloof in de toekomst hele vette, leuke reisvideo’s voor jullie te gaan maken.

Liefs!

5 reacties

Vera -

😀 Leuke intro, watervallll. Ik ben ook bezig met try-outs vlogs van Sri Lanka (I’m back). Het is al heel leuk om zo je reis terug te zien he?

Laura -

Haha vogeltjes on acid, apart geluid ja! Leuke vlog weer, helaas inclusief (pijnlijke) cliffhanger x

Zoë -

Ja… En helaas niet echt een cliffhanger, omdat ik dus daarna niet heb gefilmd. Haha!

Silvana • SimplySilvana.nl -

Ohhh wat ziet het er daar prachtig uit! Heel tof om zo met jullie ‘mee te reizen’, net of je er even echt bent.

Zoë -

Aah lief, haha. Fijn om te horen! Ik ga je nog veel vaker meenemen!

Reageer ook