REIZEN

Video! Rauwe Chocola Eten op Ko Phangan

Joepie, de vijfde en laatste vlog van mijn tijd in Thailand staat online! Ik neem je nog een keer mee in het ‘wonen op Ko Phangan’. Ik ga shoppen en laat je een paar leuke winkeltjes zien, je ziet de Muay Thai school van mijn vriend voorbijkomen en ik ga naar een hotspot waar we rauwe chocola gaan eten. Yummy! Mag ik alweer terug?

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Ik heb al veel geleerd van het bewerken en uploaden van deze filmpjes. De filmpjes die we opnamen in Thailand waren echt een try-out; kijken of ik het nog leuk vond en kijken of ik er wat mee wilde doen. Van alle toekomstige reisjes beloof ik jullie veel duidelijkere & leukere filmpjes ;)!

Benieuwd naar al mijn persoonlijke tips voor Ko Phangan? Die vind je hier.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.