Video // Social Media Detox

Een paar weken geleden besloot ik een social media detox te gaan doen. Om de paar dagen nam ik een update op en deze updates heb ik in de volgende video achter elkaar gezet. Veel kijkplezier!

https://www.youtube.com/watch?v=k6RsjGf2jRs

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.  Je kunt je hier abonneren op mijn kanaal.

Zou jij graag een social media detox willen doen?

11 reacties

Sophia -

Goed idee! Maar een week social media detox en dat vervolgens posten op YouTube… is ergens wel grappig/spreekt elkaar beetje tegen :)

Zoë -

Hi Sophia,
Maar ik heb tijdens de detox toch niets ermee gedaan? :-) Puur achteraf alle beelden/veronderstellingen achter elkaar geplakt en dat eens in een video verwerkt. Anders had ik het achter elkaar opgeschreven. Same thing. En ik vond het leuk om dat te documenteren en vervolgens te delen, in de hoop dat het inspiratie biedt.

Zoë

Zoë -

En “delen” bedoel ik dan dus op mijn website. Mijn kindje is, mijn passie en mijn werk. Niet op de social-media-achtige-manier. Hopelijk begrijp je dat.

De Groene Meisjes -

Leuk gedaan zo! Het doet me denken aan het minderen met social media dat ik vorig jaar, of 2 jaar, geleden deed. Ik moet zeggen dat ik heel snel weer terugviel in oude patronen, maar ik denk er toch nog steeds aan. Het gaf me een heel fijn en rustig gevoel en misschien moet ik me er toch weer iets bewuster mee bezig houden. Leuke video!

Zoë -

Thanks! Dat is het ook vaak hiermee inderdaad en dat merk ik ook. Ik ‘verlang’ weer naar periodes waarin ik geen internet had of een dagje offline ging, en toch doe ik het niet zo snel.
Kwestie van gewenning om het echt voor de lange termijn te gaan implementeren, maar blijft lastig inderdaad!

Inge -

Ah, dit is echt precies ook waar ik aan toe ben. Als eerste stap heb ik meteen maar mijn Facebook en twitter van mijn telefoon verwijderd. Wat een rust haha!

Zoë -

Haha, wat goed & super leuk om te horen!! Enjoy!!

Marina -

Ahh wat een heerlijke video. Een tijdje terug had ik een tweet geplaatst dat ik overweeg zoiets te doen, toen werd jij al getagd. Maar dat zag je natuurlijk niet, haha. Wat heb je het leuk gedaan zo met die video-updates! Nu weet ik het helemaal zeker, ik ga dit ook doen. Wanneer precies weet ik nog niet, maar binnenkort. Leuk!

Zoë -

Ohh echt? Nee dat heb ik dan niet gezien inderdaad! Damn it, nu dan toch wel benieuwd naar 😉
Super leuk & goed dat je het ook gaat doen! Ben benieuwd hoe je het gaat vinden.

Reageer ook