VIDEO! Van Bangkok naar Ko Phangan

Jawel, het is weer dinsdag en dat betekent dat er weer een video voor jullie klaarstaat! Ook al ben ik een mega amateur, ben ik super blij dat ik precies 100 abonnees heb op YouTube! Joepie jeej! Ik weet dat het bij de meesten van jullie (ook) nog niet in jullie systeem zitten, maar jullie doen mij een groot plezier door op de ‘abonneren’-knop te drukken op YouTube. Show you care en je helpt mij er een beetje mee groeien!

Vandaag neem ik jullie mee van Bangkok naar Ko Phangan. Het was een helse reis, waarbij we van bus op bus werden gezet en vervolgens nog een paar uur op de veerboot zaten… Weinig slaap, grote backpack – de reizigers onder ons kennen het verhaal wel. Vermoeid kwamen we aan op het tropische eilandje en daar stond me gelukkig iets héél lekkers te wachten…

https://youtu.be/RZQ7Sj2MTu0

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Ik beloof jullie dat er in de toekomst duidelijkere verhaallijnen en betere beelden in de video’s zullen zitten. In Thailand was ik aan het oefenen en besloot ik eigenlijk pas halverwege mijn tijd daar, dat ik er echt voor zou gaan. Vandaar dat deze eerste video’s nog wat hak-op-de-tak gaan! 😉

Laat me vooral weten of jullie vinden of ik hiermee door moet gaan!

Liefs!

10 reacties

Jessica -

Ik vind dat je het ‘voor het oefenen’ echt super goed en leuk doet! Vooral mee doorgaan zou ik zeggen :)

Zoë -

Ah lief! Het is echt een soort try-out periode, maar ik wil er wel mee doorgaan inderdaad! Thanks Jessica!

Jessica -

Ik ben als tv-journalist afgestudeerd en ik ken mensen die na een jaar ‘oefenen’ met veeeeeeeeeel slechtere video’s terug kwamen.. Je doet het erg leuk en het is een goede combinatie van sfeerbeelden en ervaringen delen. Je hebt in ieder geval goed begrepen dat je NOOIT te veel videomateriaal kunt hebben. Ik blijf je video’s in ieder geval met plezier volgen! :)

Zoë

Zoë -

Aah, dank je wel! Ik *schaam* me nog ergens omdat het echt privé-beelden waren, waarbij we een beetje aan het oefenen waren. Maar, zoals ik ooit ook met Moderne Hippies begon, dacht ik: fuck it, ik moet gewoon ergens mee beginnen. In de volgende reisvideo’s (over een weekje naar Kopenhagen) zullen veel meer verhaallijnen zitten! Maar super lief, dank nogmaals.

Annelies -

Ciao Zoë ;-))
Jaaaaaa geweldige video’s nu al! Ik zie ze nu pas…. Graag mee doorgaan! En de lengte 4-5 min ook precies goed. Er zit vaart in en goede muziek. Love it! Xx

Zoë -

Aah lief Annelies, wat fijn dat je ze ook ‘ontdekt’ hebt! 😉

Lisette | Travellust.nl -

Ooh wat herkenbaar! Ook wij hebben in de middle of nowhere op een tweede bus moeten wachten (waarom?!?!) HELS! En na 5 jaar herken ik dat uitzicht bij de pier nog als geen ander. Wat fijn dat je er voor een tijdje gewoond hebt!

Zoë -

Haha, wat grappig! HELS inderdaad. NOOIT MEER! 😉

Hanneke -

Doorgaan Marthe! Leuk!

Zoë -

Thanks Hanneke!

Reageer ook