VIDEO // What people don’t tell you about living in South Africa

Zes jaar geleden woonde ik in Zuid-Afrika. Terwijl er zoveel was waar ik me op kon voorbereiden, was er één ding dat niemand tegen me had verteld. Misschien heb je hier dan iets aan:

https://www.youtube.com/watch?v=0FxYBwobHCU

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

2 reacties

Kim -

Oh my, een kogelvrij vest? Serieus, dan voel je jezelf toch nooit meer veilig?

Debby -

Heeeeel herkenbaar. Heb ook in ‘t buitenland gewoond en idd samengewoond met verschillende nationaliteiten. Ik zit soms nog steeds in die reverse culture shock :’DWat doe jij in je mooie krullen zeg <3. Ik ben trouwens een beetje benieuwd naar je huis hihi, ziet er zo mooi uit! Wat zeg je dat mooi, dat je het een nieuwe plek wilt geven. Gaaf dat je daarvoor terug gaat. Naar wat voor coach ga je, als ik vragen mag?

Reageer ook