VIDEO! Wonen in Ko Phangan, Thailand

Hey guys! Tijdens m’n verblijf in Ko Phangan in Thailand heb ik veel gefilmd en geoefend om nu ook eindelijk OFFICIEEL aan de slag te gaan met YouTube. De komende maanden kunnen jullie nog veel meer video’s verwachten! Van mijn leven in het buitenland, maar ook vanuit m’n thuishaven: Amsterdam.

Ik vind het (heel) spannend, maar wel ontzettend leuk! Toen ik 12 was spaarde ik voor het eerst voor iets ‘groots': ik kocht er namelijk een koelkast van een videocamera van. Ik heb altijd gehouden van videobewerking en praatte toen al veel in de camera. (Zou eigenlijk mooi zijn om die op YouTube te zetten. Mini-Marte in Amerika, woehoe!) Eigenlijk heel gek dat ik er nooit eerder wat mee gedaan heb dus!

https://youtu.be/4TnxolpMRBE

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Mij zou je enorm helpen door de video te liken én natuurlijk te  abonneren op mijn YouTube-kanaal! Zo word je vanzelf op de hoogte gesteld als er weer een video online staat.

Laten jullie weten of jullie dit leuk vinden en vaker (reis)video’s van me willen zien?

Liefs! Marte

27 reacties

Stefanie -

Wat een mega tof en mooi filmpje. Je zegt dat je nog moet leren, maar vind het nu al super profi! Liefs!

Marte -

Wat lief!
Nog steeds moet ik nog veel leren vind ik 😉 Maar ik ga zeker m’n best doen dit jaar om snel een ‘pro’ te worden :P!

Sanne van Paassen -

Jeetje, wat leuk om jouw vlog te zien! Gaaf zeg. Ziet er echt super uit! Je merkt helemaal niet dat het jouw eerste vlog is! Ben benieuwd naar de volgende video’s!

Marte -

Lief Sanne, dank je dank je dank je wel!!!

Heleen Schrijvershof -

Wat mooi daar zeg! Ik vind het altijd super tof om youtubers te volgens waarbij je echt het gevoel hebt dat je erbij bent geweest en dat heb ik bij deze video ook. Helemaal top gedaan! En trouwens: je geluid en beeld waren goed, lekker compact met je Iphone gaat dus prima.

Marte -

Wow, wat een super lief compliment Heleen. Dank je!
Met de telefoon gaat voorlopig inderdaad nog prima, maar ik wil toch wel gaan sparen voor een mooier (en qua geheugen: praktischer) exemplaar :)

Celine -

Heel erg leuk gefilmd Marte! 😀

Marte -

Dank je wel Celine!

Kelly -

Wat leuk! Je ziet helemaal niet dat het de eerste keer is dat je een vlog hebt gemaakt. Ook leuk bewerkt, welk programma heb je daarvoor gebruikt?

Marte -

Thanks Kelly, wat lief!
Ik heb Final Cut Pro gebruikt hiervoor :)
Liefs!

Miny -

Super leuk Marte!

Marte -

Dank je wel Miny!

Sandra -

Ja, super leuk dit! Wat een prachtige locatie is het zeg. Ik ben benieuwd naar wat je allemaal nog gaat laten zien!

Marte -

Lief!
Het was voor mij een beetje een try-out dus heb helaas lang niet alles opgenomen. Maar ik vind het super leuk om te doen en te maken, dus er gaat zeker meer komen! :)

Jody -

Ahhh leuk gedaan! Ik heb nu al zin in de rest en nog erger…om meteen een vakantie te boeken :)

Marte -

Aah, jeeej!! Leuk, dank je wel lieve Jody!

Susan -

Marte in Amerika, Marte for president! Ik zeg, op YouTube dat filmpje, dat moet wel een overload aan cuteness zijn! Hele leuke vlog dit! Ik word er megaenthousiast van en wil NU naar KP :-) Je straalt en je kan zien dat jullie het heel fijn hebben gehad daar. Leuk! Op naar #2! Liefs

Marte -

Lief lief lief Susan, dank je wel!!
Haha, wat een grap he?
Het is nog best prijzig om de video’s om te zetten om te kunnen bewerken, maar het lijkt me oprecht de moeite waard. Zo hilarisch voor mezelf alleen al! Haha!

Henrieke -

Wat ene prachtig plekje is dat resort zeg! Zo mooi! Ook leuk bewerkt, maakt het echt af! Ben benieuwd naar meer! (uitroepteken!)

Marte -

Dank je wel Henrieke, super super lief! Dat motiveert me :)

ieke -

Vet leuk! Ik kan niet wachten tot het volgende vlogje :) x

Marte -

Ah, dit vind ik dus echt heel lief om te horen. Haha!
Ik doe het echt uit een herboren liefde voor video, maar de kijkers op YouTube moeten langzaam maar zeker nog komen 😉

diana -

waaawie wat mooi daar zeg! en complimenten voor je vlog hoor. je ziet t er niet aan af dat t je eerste is.

Marte -

Dat is een vet lief compliment! Misschien getraind door m’n video’s van vroeger 😉

Marte -

Lief, dank je Jamie!

Reageer ook