KUNST & CULTUUR

Vintit // Meubels kopen alsof je Bingo! speelt

Houd je van vintage maar ben je niet echt de persoon die rommelmarkten afstruint? Dan ben je bij Vintit aan het goede adres. Vinit is een online winkel met best wel originele vintage meubelstukken. Maar… daar zijn er wel meer van. Het bijzondere zit hem in de wijze waarop ze hun leukste spulletjes verloten. Dat gaat op een bingo-achtige wijze; wie het hardst schreeuwt… ofzoiets.

Vinit1

Ik zal het wat nader toelichten. Vintit is een online, creatief warenhuis, waar vintage, design en kunst samenkomen en waar je hele leuke spulletjes kunt kopen. Zelf zeggen ze een “platform te zijn voor iedereen die op zoek is naar bijzondere, unieke objecten”. In de zo genaamde Bazaar kun je al deze objecten kopen. Ze begonnen met meubels, maar doen tegenwoordig ook andere woonaccessoires en zelfs kleding. Bovendien kun je zelf ook objecten te koop aanbieden op de site. Daarvoor moet je wel lid zijn. Een wachtwoord krijg je door een mailtje te sturen naar info[at]vintit.com.

Het allerleukste komt alleen nog. Want, op hun Facebook pagina bieden ze elke maandag, woensdag en vrijdag om klokslag 12.00 uur een item te koop aan. Degene die als eerste ‘verkocht’ of ‘sold’ onder dat bericht schrijft, krijgt het item. Een soort Bingo! dus. Pas alleen op dat je niet verslaafd raakt.

Ze zijn al aardig populair; met bijna 2000 likes moet je dus tegen een aardige groep concurrenten opboksen in je strijd dat gewilde item te bemachtigen. Maar dat maakt het ook wel heel leuk, en spannend.

Ook meedingen naar leuke spulletjes? Like de Facebookpagina en je kunt het volgende verwachten: Schermafbeelding 2013-04-16 om 23.01.08

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.