VLOG // Highest swing in Europe!

Mijn laatste normale weekend in Amsterdam, voor mijn vertrek naar Zuid-Afrika, wilde ik graag spenderen met mijn grote liefde. Ik weet niet of je het herkent, maar wij hebben hier en daar heus wel eens een kleine fittie als we gezamenlijk vrij zijn en samen proberen te bepalen wat we gaan doen. Daarop had ik het volgende bedacht: ik bedenk alles op zaterdag en verras hem overal mee, hij bedenkt alles op zondag en verrast mij overal mee. En deze verrassing was wel heel even schrikken…

https://www.youtube.com/watch?v=L5vyT6pLH4k

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Zo’n date day is bijzonder leuk en kan ik íedereen aanraden. Wij gaan het er in ieder geval zeker inhouden. Wil jij je partner ook verrassen met schommelen op hoge hoogte? Ga naar www.adamlookout.com en probeer het zeker eens zelf!

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

En, ga jij een keer schommelen?

Reageer ook