VLOG // Jambo Zanzibar!

Vorige week was ik voor de eerste keer op het heerlijke tropische Zanzibar! Ga je even met me mee op reis…?

https://www.youtube.com/watch?v=bJDNyHNADKk

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Verdien karmapuntjes:
abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

2 reacties

Pleun -

Zo leuk! Lijkt me een fantastische plek. Bedoel je op het einde dat Zanzibar ook prima is om je eentje te reizen of dat zonder alle tours etc.? En waar verbleven jullie?:)

Zoë -

Yes, het is er erg veilig, dus je zou er naar mijn idee ook prima zelfstandig kunnen reizen! Wij verbleven in Paradise Beach Resort. Het is dus wel echt een ‘resort-eiland'; aan de oostkust vind je heel veel resorts, en als je bijv. niet halfpension of all-inclusive zit, is het (afhankelijk van de plek) nog een hele uitdaging een restaurant in de buurt te vinden. Wat dat betreft zou ik volgende keer wellicht alsnog wel halfpension/all-in doen, maar zelfstandig een scootertje of auto huren om het eiland te verkennen :)
Het is er héérlijk!

Reageer ook