VLOG // Radio got stolen?!

Als je in het buitenland wilt werken ben je niet op reis: nee, dan kom je typisch regel-gezeur tegen. Een huis regelen, een werkplek regelen, niet de juiste sleutel krijgen, geen garage hebben.. Mijn eerste week in Kaapstad verliep niet perfect: naast dat een heleboel niet werkte, was het een typische ‘welkom in Afrika’-week… Je ziet het in de vlog!

https://youtu.be/XvYFyfj-mFk

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.