VLOG // Four minutes in Valencia!

Een week lachen, gieren, brullen met de meiden die ik al 15 jaar ken. Samen zaten we vorige week in een huis in de buurt van Valencia en trokken we er natuurlijk geregeld op uit! Vandaag neem ik je in vier minuten mee naar deze prachtige stad:

https://www.youtube.com/watch?v=OYXxZp5z9A8

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Abonneer je hier!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Zou jij Valencia willen bezoeken?

Reageer ook