VLOG // Visiting a township: the non-touristy way

Afgelopen weekend kon ik met een vriendin mee de townships in van Kaapstad. Het is de kant van Kaapstad die ik 6 jaar geleden ook op een lokale manier mocht ontdekken, en deze kant van de wereld gaat me enorm aan m’n hart. Wat ik dit weekend allemaal deed en tegenkwam, zie je in de vlog:

https://www.youtube.com/watch?v=r8olFXD4MBM&feature=youtu.be

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Onder de naam Professional Wild Child publiceer ik Engelstalige video’s. Ook komen er vlogs voorbij van de reizen die ik maak (mede voor Moderne Hippies), de festivals die ik bezoek én waar ik op dat moment woon.

Verdien karmapuntjes:
abonneer je hier op mijn kanaal!

Bekijk hier meer Engelstalige video’s & vlogs.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

Reageer ook