MODE & BEAUTY

What We (Want To) Wear // Rewind Play Fast Forward

In What We (Want to) Wear deel ik kleding en accessoires die op m’n wensenlijstje staan.

YSL hippie boots

Wauw, check deze perfecte hippie boots! Designer vintage, welteverstaan. Helaas totaal niet mijn maat, de jouwe wel? Ze komen van deze nieuwe vintage webshop: Rewind Play Fast Forward.

Rewind Play Fast Forward 2

Marie-Lisah, de oprichter van RPFF, shopt regelmatig in Frankrijk en verkoopt dit door aan ons. In Frankrijk gaat ze op zoek naar kwalitatief goede vintage én designerkleding. Marie-Lisah wilt dat de kleding altijd van goede kwaliteit is en van mooi materiaal is gemaakt. “Als er een item bij zit die van polyester is gemaakt, dan moet de print of het model wel zó tof zijn, dat hij er toch bij mag,” aldus Marie-Lisah. En hoeveel leuker is het, om met een uniek item te lopen en uiteindelijk even duur blijkt te zijn als een stuk van de H&M (en, niet te vergeten: van veel betere kwaliteit is)? That’s right, dan is Rewind Play Fast Forward the place to be.

Rewind Play Fast Forward 3

In principe is het een webshop, en heb je je bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Maar, niet getreurd: wil je een item liever passen, dan mag je ook gerust langskomen in Marie-Lisah’s werkruimte in Amsterdam. Je kunt hier alle kleding bekijken en passen, en eventueel kan Marie-Lisah je ook verder helpen met de styling.

Om RPFF nog even wat persoonlijker te maken:

–       Marie-Lisah geeft je ook genoeg inspiratie- en stylingtips voor de items die je kunt kopen: op Facebook en Pinterest heeft ze mapjes met streetstyle foto’s, waar je voldoende inspiratie kunt opdoen hoe je een item kunt dragen, en die Marie-Lisah zelf ook gebruikt bij het maken van de combinaties op de website.

–       Marie-Lisah is ook met een blog begonnen. Met deze blog wilt ze contact maken en onderhouden met de klant – jou dus – door bijvoorbeeld stylingtips te geven of meer achtergrondinformatie te geven over de items, merken, markten en de inkopen.

Rewind Play Fast Forward 1

Marie-Lisah staat vaak op markten met Rewind Play Fast Forward, omdat ze klanten wilt laten zien wie er achter de webshop zit. Extra fijn nieuws is dan ook, dat Marie-Lisah met Rewind Play Fast Forward ook bij de Moderne Hippies Markt zal zijn op 23 februari in Amsterdam Roest! Be there! Of shop gelijk online, door naar www.rewindplayfastforward.nl te gaan.

In samenwerking met Rewind Play Fast Forward.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.