INSPIRATIE

Voor in huis // Bohemian raamdecoratie

Het is een hele kunst je raamdecoratie bohemian proof te maken. In samenwerking met Veneta.com ging ik de uitdaging aan en mocht ik mijn slaap- én werkkamer een make-over geven. En mán, wat is het resultaat mooi geworden. Kijk met me mee:

Slaapkamer

Moderne Hippies x Veneta - 1

Moderne Hippies x Veneta - 2

Moderne Hippies x Veneta - 3

Voor de slaapkamer ben ik gegaan voor houten jaloezieën in goud eiken, gemaakt van speciaal geselecteerd hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Bij de aanschaf van nieuwe meubels en accessoires let ik er graag op dat ze gemaakt zijn van natuurlijke of gerecyclede materialen zoals hout. Deze houtskleur past pérfect bij m’n prachtige houten vloer in mijn appartement en zorgt voor een warme en toch rustige uitstraling. De jaloezieën hangen in de dag en zijn perfect op maat gemaakt. Toch altijd even spannend als het moment daar is om ze op te gaan hangen – maar wat bleek? Ze passen perféct. De linnen gordijnen die ervoor hangen heeft mijn moeder met de hand heeft gemaakt. Ik vind de combinatie van de twee echt práchtig en helemaal ‘bohemian chic’.

Vooraf heb ik op de milimeter gemeten wat de breedte en hoogte moest zijn van de jaloezieën, waarbij ik zelfs via de telefoon en e-mail begeleid ben zodat er niets mis kon gaan. Als er toch een meetfoutje is gemaakt, dan heb je als klant altijd een meetverzekering en ontvang je bij een meetfout gratis een nieuw product. Als je liever een adviseur langs laat komen, kan dat overigens ook.

Werkkamer

Moderne Hippies x Veneta - 6

Moderne Hippies x Veneta - 5

Moderne Hippies x Veneta - 7

Voor de werkkamer ben ik gegaan voor een chiquere look; de witte houten jaloezieën hangen in deze kamer voor de dag en zorgen daarvoor voor veel rust. Voor de verandering heb ik bij deze jaloezieën gekozen voor ladderbanden. Dit zorgt voor een originele, stoere touch. Wat ik extra leuk vind aan jaloezieën, is dat je met het licht kan spelen door ze naar boven of beneden te kantelen. Ik vind dat ze erg goed passen in de werkkamer en -sferen, en ben dan ook super blij met het resultaat.

Moderne Hippies x Veneta - 4

Al met al ben ik super tevreden over de service én het resultaat. Er hangt nu echt ‘maatwerk’ in huis, en dat vind ik super tof. Het is misschien even spannend om online te bestellen, maar door de begeleiding kán dat eigenlijk ook niet misgaan. Mocht je het fijn vinden de keuzes in real life te zien en te voelen, kun je overigens ook eerst gratis kleurstalen aanvragen. Al met al: echt een aanrader!

Wat vind je van het resultaat?

In de rubriek Voor in huis delen we de leukste tips met je voor een bohemian touch in je huis.

Kijk voor meer tips & inspo op:

Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagram en Pinterest.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Veneta.com.
Net als alle artikelen die we maken, staat onze boodschap, interesse en enthousiasme in het verhaal centraal. Deze samenwerking maakt het mogelijk om nog veel meer moois te maken voor de community. Heb je vragen over hoe we samenwerken met merken?
Stuur ons dan gerust een mailtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.