Voor in huis // Een lamp van Spruitje

Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan de nieuwe liefde in mijn huis: Pickles, gemaakt door het prachtige merk Spruitje.

Pickles is voor mij dé oplossing voor mijn urban-hippie-probleem. Ik houd namelijk enorm van de natuur en heb graag planten in huis, maar iedere plant die ik koop, gaat dood. Combineer dit vervolgens met m’n liefde voor design, en je komt uit op de meest prachtige lamp die ik ooit in m’n bezit heb gehad. Nog dagelijks bewonder ik het prachtige ecosysteem wat plaatsvindt ín de lamp. Ik hoef er eigenlijk niet naar om te kijken en toch word ik íedere keer blij als ik naar de lamp kijk.

Hoe werkt de lamp precies? Jonael, de ontwerper én maker van de lamp, creëert de lamp in zijn atelier in Amsterdam. Na bestelling ontvang je een DIY-handleiding hoe je de lamp nog even af moet maken: not to worry, ook de mensen zonder groene vingers kunnen dit. Je moet enkel 1-2-3-4-5 zakjes afgaan, de deksel dichtdoen en je lamp is klaar. Wil je het nog makkelijker maken? Dan koop je de lamp kant en klaar in geselecteerde winkels.

spruitje-moderne-hippies-1

spruitje-moderne-hippies-2

spruitje-moderne-hippies-3

spruitje-moderne-hippies-4

spruitje-moderne-hippies-7

spruitje-moderne-hippies-6

spruitje-moderne-hippies-8

spruitje-moderne-hippies-9

Lijkt ‘ie, na je DIY kunsten, nog een beetje leeg? Ook daar hoef je niet bang voor te zijn: binnen no-time ‘leeft’ het geheel en groeien de plantjes. Je hoeft de plantjes vervolgens slechts iedere 3 maanden een beetje water te geven (en vooruit: dát kan ik nog wel): deze natuurlijke leefomgeving houdt zichzelf namelijk in stand. Als je niet oppast, groeit het geheel zelfs té hard en moet je de plantjes na verloop van tijd bijknippen.

spruitje-moderne-hippies-11

Na 6 maanden…

Naast dat het natuurlijke aspect fascinerend én makkelijk is, is het gewoonweg een pronkstuk voor in huis.

spruitje-moderne-hippies-10

Can it be more obvious? Ik. Ben. Fan. Extra cool: er is momenteel een Kickstarter-campagne gaande, waardoor je Spruitje kunt supporten én de lampen voor een voordelige prijs kunt kopen! DOEN. Je zult er geen spijt van krijgen.

Meer info? Check www.spruitje.nu.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

10 reacties

Eva -

Oh wauw wauw wauw!!
Ik ben verliefd geloof ik, wat een plaatje!

Maud - Maudgeniet.nl -

Yes, ik ben ook fan! Ik ging zelfs meteen google’en, maar de prijs valt me wel heel erg tegen :-(!

Zoë -

Als je dus de link volgt naar de Kickstarter-campagne, krijg je nu 50 euro korting. Dat is relatief natuurlijk onwijs veel voor deze lamp! :)

Kim -

Ooooh wat gaaf!! Helemaal ook mijn ding. Hoog hebben gehalte.

Zoë -

Zeker! Ik wil ook zo graag die hele grote! Ooit, voor in een ‘volwassen’ huis 😉

Anna -

Jaaa, ik vind het er zo mooi uitzien <3. Heb het weleens in horecazaakjes gezien. I love it! Helaas is mijn studentenkamer nu helemaal volgebouwd, maar zodra ik een grotere woning heb, wil ik er een!

Zoë -

Precies, mooie dingen voor op het lijstje. En alleen maar cool dat ‘ie zo aan het uitbreiden is, dus dan zal er nog meer keuze zijn uit toffe ontwerpen.

Aileen -

Wat mooi zeg! Ik zag zoiets ooit al eens online en was sinds toen gefascineerd door dit soort dingen. Helaas past het op dit moment echt niet in mijn budget, maar dit ga ik zeker weten onthouden voor later! Ik ben fan! 😊

Zoë -

Precies, mooie dingen op naar uit te kijken dan! :)

Reageer ook