Voor in Huis // Spoke Woven

Mijn huis is niet compleet zonder een paar mooie dromenvangers. Maar de dromenvangers van Spoke Woven zijn “something different” – to say the least. Ze zijn gigantisch en compleet met de hand gemaakt. Ze zijn altijd uniek, one-of-a-kind en prachtig. Kijk maar eens met me mee:

Spokewoven2

Spokewoven5

Spokewoven3

Spokewoven7

Spokewoven6

Spokewoven5

Spokewoven4

Spokewoven 1

Bron foto’s: Facebook

Je kunt kant-en-klare varianten kopen, maar als je concrete wensen hebt kun je ook dromenvangers op maat laten maken. Als ik ooit een groot hippieparadijs mag inrichten (zeg: in een oude school of roestige loods), dan komt er sowieso een grote custom made Spoke Woven in mijn huis te hangen.

Meer info vind je op www.spokewoven.com.

Wat vind jij ervan?

11 reacties

Gerda -

Bedankt voor de supergave tip. Na lang wikken en wegen (vanwege de prijs), besloot ik dat ik er echt heel erg blij van zou worden om er eentje te laten maken!!! Dus heb ze benaderd dat ik heel graag een custom made wil in oud roze, leemkleur en roomwit :>). YEAH!

Manja -

Zoooo die zijn echt heeeel gaaf 😀
Ik heb pas een kleintje zelf gemaakt, die is ook leuk, maar dit… zucht <3

Marte -

Wat gaaf dat je er een zelf hebt gemaakt! Wow!
Dat kan ik dus echt niet. Daarom ben ik des te meer fan van mensen die zelf producten met de hand maken.

Manja -

Nou, ik heb een beetje een moderne versie gemaakt hoor, niet met zo’n web erin hoor. inspiratie: http://crafts.tutsplus.com/tutorials/make-a-modern-dreamcatcher–craft-12933 en dan met lint eronder zoals op jouw foto’s

Ik vind het leuk om dingen zelf te maken, maar moet niet te moeilijk zijn haha

Pleunie -

Leuk!!! Ik ben ook helemaal gek van dromenvangers. Je hebt ook hele mooie bij de wereldwinkel.

Verder had ik nog een hele andere vraag. Als jij op reis bent zoals een tijd geleden naar Thailand, hoe verzorg jij dan je huid en met name je gezicht? Ik ben eigenlijk op zoek naar goede natuurlijke gezichtsverzorging voor op reis, die je huid dus niet uitdrogen maar ook niet erg vet maken. Vroeg me af of jij dus tips daar voor had.

Marte -

Klopt! Ik was laatst in het dorp waar ik vandaan kom, en daar was de Wereldwinkel naar mijn idee inmiddels aardig ‘suf’. Maar toen zag ik opeens 20 PRACHTIGE dromenvangers hangen. Niet te doen!

Over je andere vraag:
Ik verzorg m’n huid op dit soort zonnige bestemmingen met name met zonnebrand en aftersun. In Thailand heb ik de Lush Sesame Suntan Lotion getest (zowel zonnebrand als aftersun). Review vind je hier terug: http://www.modernehippies.nl/natuurlijke-schoonheidssalon-lush-sesame-suntan-lotion-review/. Was ik blij mee, behalve de geur – die is erg overheersend.
Ook had ik de oliën van Squalan toen bij me om te testen. Ik vond het fijn af en toe olie op te doen, en doordat ze niet zo groot waren, waren ze ideaal om op reis mee te nemen. M’n review over dit merk vind je hier terug: http://www.modernehippies.nl/natuurlijke-schoonheidssalon-squalan-review/.
Momenteel gebruik ik cactusolie van De Tuinen als verzorging voor m’n gezicht en avocado-olie van De Tuinen voor de rest van m’n lichaam. Dat bevalt me bijzonder goed eerlijk gezegd. Het is zo fijn iets puur natuurlijks op m’n huid te smeren. En ik heb een heel droge huid, dus ik reageer heel goed op olie. Maar dat zal voor jou misschien ook te vet zijn. M’n beste vriendinnetje heeft een vette huid en zou het niet willen/kunnen bedenken om olie op haar huid te smeren, dus het is wel erg afhankelijk van je type huid.
Overigens heb ik ook de Skin Food van Weleda ooit getest (http://www.weleda.nl/product/intensieve-verzorging/skin-food); daar was ik in de herfst/winter erg over te spreken met mijn droge huid. Ik heb er nog geen review over kunnen schrijven. Het is een lekkere vette crème, en dat vond ik erg fijn. Maar voor veel mensen zal die juist veel te vet zijn. Misschien een goed merk om ook eens naar andere gezichtsverzorging te kijken! Als je op zoek bent naar crème, dan vind ik Biodermal vaak ook een heel prettig en fijn merk (http://www.biodermal.nl).

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
Liefs,
Marte

Heleen Schrijvershof -

Heel erg mooi! Deze passen zeker goed in zo’n lekker groot loft met van die stenen muren.

Marte -

Jaa, tof idee.

Liz van der Gracht -

Wow wat gaaf!! Nu in mijn mini huisje niet denk ik, maar als ik mijn grote droomhuis heb komt er zeker zo’n mooie dromenvanger in!

Marte -

Same here!

Reageer ook