HOTSPOTS

Fijn Plekje // WAAR

KrukElke keer als ik langs WAAR in Den Haag loop, wil ik even naar binnen. Soms heb ik daar geen tijd voor – dan kijk ik net zo lang door de etalage naar binnen tot m’n nek zo ver gedraaid is dat het pijn gaat doen. Vooruit kijken en doorlopen, is misschien wel het beste advies dat ik je kan geven, want als je bij WAAR naar binnen gaat…

Dan betreed je een andere wereld. Een wereld die je ook bij jou thuis wilt hebben. Onmiddellijk krijg je een enorme drang om al die mooie, duurzame en bijzondere producten aan te raken en te kopen. De producten van WAAR variëren van toffe woonaccessoires en mooie sieraden tot food, boeken en ansichtkaarten.

WAARborgen
Bij WAAR worden niet alleen fair-trade producten verkocht, maar ook biologische, ecologische en gerecyclede spulletjes met een bijzonder design en soms ook een bijzonder verhaal. Om daar op een heldere, overzichtelijke manier over te communiceren heeft WAAR de WAARborgen ontwikkeld: icoontjes die in één oogopslag duidelijk maken op welke manier een product duurzaam is. Handig!

BBQ

“Wij geloven dat de wereld mooier wordt als we geven. Als we geven om onszelf, om elkaar en om de wereld. Daarom zoeken wij overal en altijd naar bijzondere producten, met een verhaal om te delen. Producten die de maker een toekomst geven en de aarde niet onnodig belasten. Een cadeau van WAAR geef je niet alleen aan jezelf of elkaar, maar ook aan de wereld.”

WAAR te vinden?
Bij WAAR vind je leuke en inspirerende producten, mooi als cadeau voor een ander of voor jezelf. Op dit moment zijn er 9 winkels van WAAR in Nederland. Deze zijn te vinden in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Maak er dan tijd voor. Ik meen het. En voordat je naar de winkel gaat, mag je je best een beetje oriënteren in de webshop.

mandVaasjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.