Waar vind je healthy food op Aruba?

Aruba, wat een heerlijk en relaxed eiland! Idyllische witte stranden, dividivibomen, een blauwe zee en landinwaarts vooral heel veel cactussen. Tijdens onze vakantie op dit prachtige eiland waren we regelmatig te vinden bij twee gezonde en budget-vriendelijke hotspots. Sharing is caring, dus hier zijn ze!

Garden Fresh Café

Op Palm Beach vind je het Garden Fresh Café. Het motto van het café is: Je lichaam is je tempel, dus houd het puur. Salades, wraps, smoothies, pasta’s, vegan cake en panini’s zijn hier volop verkrijgbaar. Lekker biologisch en vers eten voor een prima prijsje.

Je kunt hier terecht voor je ontbijt, lunch, tussendoortje én diner. Veel gerechten kun je zelf samenstellen en helemaal aanpassen naar jouw smaak. Je kunt binnen in de airco zitten of op het terras in het Caribische zonnetje.

Schermafbeelding 2019-03-20 om 11.49.00

Eduardo’s Beach Shack

Op een dag met een Arubaans temperatuurtje is verfrissend voedsel zo lekker! Fijn als dat dan óók nog vers en gezond is. Smoothies, bowls, vers fruit en juices koop je bij Eduardo’s Beach Shack. Het wordt ter plekke bereid en ziet er allemaal heel verleidelijk uit.

Eduardo’s Beach Shack is ook te vinden aan het strand bij Palm Beach. Je maakt je keuze, bestelt aan de ene kant van het raam en vervolgens haal je je delicious food op aan de andere kant. Er is geen terrasje bij Eduardo’s, maar who cares als je een heel strand hebt?

Eduardo's (1)

Have fun and enjoy! 

Liefs, Cindy

Samen met haar man en zoontje woont Cindy momenteel in een Tiny House. Na de geboorte van hun zoontje hebben zij hun manier van leven omgegooid in een avontuurlijk, minimalistisch, praktisch en vrij leven, waarin ze de tijd hebben om te genieten van elkaar, te reizen, hun ideeën uit te werken en te focussen op te dingen die echt belangrijk zijn. Volg Cindy’s leven in haar Tiny House en check haar tips & tricks op limtiy.nl en Instagram.

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.