MODE & BEAUTY

Outfit Inspo // Beachy Vibes

Ik vind het persoonlijk altijd enorm jammer dat de meeste hippiemerkjes absolúút geen weet hebben van hoe ze een degelijke webshop moeten aanmaken. Met een mooi, clean design – bijvoorbeeld. Of überhaupt een leuke winkeltje hebben, waarbij je niet het gevoel hebt dat iedereen super stoned is en tript op alle kleuren in de winkel. Het wordt gelijk zo…. hippie-hippie. Meestal is het een bom aan kleuren en oogt het allemaal enorm fout en veelal ordinair. Het is dan echt de kunst om hier doorheen te kijken en dat ene pareltje te vinden.

Ik vind het geweldig een leuk hippie-item te vinden, basic te dragen en die free bohemian spirit te zijn. (Als jij er op straat zo bij loopt is de kans 99 % aanwezig dat ik je een complimentje geef.)

Nu heb ik vandaag een tip die daar dus stiekem ook wat van weg heeft: Merhaba IBIZA. (Gemeen artikel misschien, maar de intentie is oprecht goed.)

Merhaba IBIZA Bohemian Spirit 1

Ik kocht dit pareltje van een jurkje vorig jaar tijdens mijn verblijf op Ibiza, in een enorm schattig winkeltje in Santa Gertrudis. Daar hing een klein rekje met spullen van Merhaba IBIZA, maar ze schijnen een complete winkel te hebben in Ibiza-stad. Ben je van plan naar Ibiza te gaan deze zomer? Even extra goed opletten dus!

Het jurkje heeft een grote capuchon die extra mooi is als je een blote rug hebt 😉 (no bikini allowed!) En het is een heerlijk, zacht stofje; ideaal voor een warme dag.

Merhaba Ibiza Bohemian Spirit 2

Zelfs nu ik weer hun Facebookpagina bekijk, kan ik door de foute foto’s de mooiste dingen vinden. Neem dit witte exemplaar of dit korte broekje. Jammer dat de branding niet zo top is, maar ik ben verder echt heel erg fan van dit merkje. Ik heb er zelfs nog een broek van, die ik met een stel mooie foto’s misschien ook nog wel eens zal delen.

Merhaba Ibiza Bohemian Spirit 4

Merhaba Ibiza Bohemian Spirit 3

Q: Zou je het leuk vinden als ik vaker kledingmerken deel die ik draag of waar ik fan van ben?

Meer “What We Wear” artikelen ontdekken…

Merhaba IBIZA
Helaas ook geen online verkooppunten…
Hierheen gaan dus: Avda España 43, Ibiza-stad (vanaf april 2015)
Of Es Cucons La Tienda, Venda de Parada 19, Santa Gertrudis

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.