Outfit Inspo // Beachy Vibes

Ik vind het persoonlijk altijd enorm jammer dat de meeste hippiemerkjes absolúút geen weet hebben van hoe ze een degelijke webshop moeten aanmaken. Met een mooi, clean design – bijvoorbeeld. Of überhaupt een leuke winkeltje hebben, waarbij je niet het gevoel hebt dat iedereen super stoned is en tript op alle kleuren in de winkel. Het wordt gelijk zo…. hippie-hippie. Meestal is het een bom aan kleuren en oogt het allemaal enorm fout en veelal ordinair. Het is dan echt de kunst om hier doorheen te kijken en dat ene pareltje te vinden.

Ik vind het geweldig een leuk hippie-item te vinden, basic te dragen en die free bohemian spirit te zijn. (Als jij er op straat zo bij loopt is de kans 99 % aanwezig dat ik je een complimentje geef.)

Nu heb ik vandaag een tip die daar dus stiekem ook wat van weg heeft: Merhaba IBIZA. (Gemeen artikel misschien, maar de intentie is oprecht goed.)

Merhaba IBIZA Bohemian Spirit 1

Ik kocht dit pareltje van een jurkje vorig jaar tijdens mijn verblijf op Ibiza, in een enorm schattig winkeltje in Santa Gertrudis. Daar hing een klein rekje met spullen van Merhaba IBIZA, maar ze schijnen een complete winkel te hebben in Ibiza-stad. Ben je van plan naar Ibiza te gaan deze zomer? Even extra goed opletten dus!

Het jurkje heeft een grote capuchon die extra mooi is als je een blote rug hebt 😉 (no bikini allowed!) En het is een heerlijk, zacht stofje; ideaal voor een warme dag.

Merhaba Ibiza Bohemian Spirit 2

Zelfs nu ik weer hun Facebookpagina bekijk, kan ik door de foute foto’s de mooiste dingen vinden. Neem dit witte exemplaar of dit korte broekje. Jammer dat de branding niet zo top is, maar ik ben verder echt heel erg fan van dit merkje. Ik heb er zelfs nog een broek van, die ik met een stel mooie foto’s misschien ook nog wel eens zal delen.

Merhaba Ibiza Bohemian Spirit 4

Merhaba Ibiza Bohemian Spirit 3

Q: Zou je het leuk vinden als ik vaker kledingmerken deel die ik draag of waar ik fan van ben?

Meer “What We Wear” artikelen ontdekken…

Merhaba IBIZA
Helaas ook geen online verkooppunten…
Hierheen gaan dus: Avda España 43, Ibiza-stad (vanaf april 2015)
Of Es Cucons La Tienda, Venda de Parada 19, Santa Gertrudis

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

8 reacties

Pingback: Polaroid Wall #4 -

Larissa -

Super leuk jurkje 😀

En ja, ik zou heel graag willen dat je dit vaker deelt!

Ik vraag me ook altijd af waar je die kleding vindt buiten festivals en vooral waar je leuke bohemian kledingstukken/combinaties kan vinden die ook draagbaar zijn in de winter in Nederland. Veel staat heel leuk in de zomer, maar vind ik lastiger te dragen en combineren in de winter.

Marte van Liere -

Lief Larissa, thanks voor je reactie!
Die vragen heb ik inderdaad meer gekregen, en op zich lijkt het me heel leuk om daar komende winter meer mee te gaan doen. Creatieve oplossingen om toch die ‘hippie spirit’ uit te kunnen stralen, want; inderdaad een stuk moeilijker in de winter – ik zie een nieuw project!

Ria -

Superleuk! Ook om vaker te delen! Misschien ook leuk om eens iets te schrijven over een bohemian business style? Ik combineer nu vaak hele nette jurkjes met mijn hoge laarzen vol franjes of met een poncho (en veren in mijn haar natuurlijk)… misschien heb jij ook nog ideetjes :)

Marte van Liere -

Hi Ria,

Oh, wat een leuk idee!
Als ik weer in Nederland ben zal ik eens een outfitje gaan verzinnen 😉

Manja -

jaaaaa vaker hippie kledingmerken! Op veel foto’s van je denk ik, waar vind je het toch.

Marte van Liere -

Haha, lief! Dank je wel & will do 😉

Reageer ook