MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // Of A Muse

Of A Muse1

Onlangs deelde ik al een top 10 van toffe webshops voor je festival-outfitje, en nu highlight ik daar één van: Of A Muse. Ik heb er namelijk een jurkje van, waar ik helemaal gek op ben:

Of A Muse4

Of A Muse5

Of A Muse3

Of A Muse2

Toen ik het jurkje aanschafte, heb ik (heel) persoonlijk contact gehad met Josh en Juliana – de oprichters van de webshop. Zo kwam ik erachter dat hun achternaam Muse is, en dat de webshop daarom Of A Muse heet. De twee wonen momenteel in San Antonio, Texas, en runnen met z’n tweeën de zaak. Waar Juliana de kleren uitzoekt (dank Juliana!), doet Josh het “zakelijke” gedeelte. Ik merkte in mijn mailcontact dat persoonlijke service hoog in het vaandel staat, en dat maakt het extra leuk om wat bij ze te kopen. Ze zijn ontzettend enthousiast en bovenal; heel erg lief!

Hippie detail: Josh en Juliana houden erg van reizen, en daarom sluiten ze de webshop als ze op reis zijn. Dat laten ze de bezoeker dan natuurlijk ook duidelijk weten. Hilarisch, en eigenlijk ook zo goed! Net zoals vroeger: een briefje op de deur hangen: “ik ben er even niet”. Moet ook kunnen.

Ik raad je zeker aan een kijkje te nemen op hun site. Het jurkje vind je hier, maar kijk ook eens naar deze blauwe kimono, deze vette blouse of deze mooie korte broek, Als je bij www.ofamuse.com bestelt, krijg je 10 % korting met kortingscode “MODERNEHIPPIES”. Bovenstaand jurkje kost dan uiteindelijk 50 euro (inclusief verzendingskosten!). Zo lief zijn ze dus, thanks Josh en Juliana!

Veel liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.