MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // Gypsy Lovin Light

Gypsy Lovin Light is echt een bohemian merk dat je moet kennen. Helen, de oprichter en het gezicht van het merk, is een typische moderne hippie. Ze heeft een inspirerend verhaal op haar website staan, waarbij duidelijk wordt dat ze op een gegeven moment in haar leven de weg kwijt is geraakt. Doordat ze moeder werd, verloor ze zichzelf uit het oog. Wie ze is en wat ze wilt uitstralen gaat over pure zelfliefde en creatieve expressie en daarmee bereikt ze een hoop. Je kunt ook prachtige flash tattoos bij haar kopen, maar deze Australische free spirit maakt vooral prachtige sieraden. Check ook zeker haar blog, met geweldige foto’s om instantly bij weg te dromen (tja, dat krijg je met een man die fotograaf is.) Kijk maar eens met me mee:

GypsyLovinLight-1

GypsyLovinLight-2

GypsyLovinLight-3

GypsyLovinLight-4

GypsyLovinLight-5

GypsyLovinLight-6

GypsyLovinLight-7

GypsyLovinLight-8

GypsyLovinLight-9

GypsyLovinLight-10

GypsyLovinLight-11

Bron foto’s: Facebook

Dat wordt weer even sparen, maar dan heb je ook wat. Op mijn wensenlijstje? De Nishka Anklet, Moonstone Bodychain en de Midsummer Star Earth and Moon Cuff. Bekijk de gehele collectie op www.gypsylovinlight.com.

Wat je misschien ook wel tof vindt: Cleopatra’s Bling, Brandy & Melville en Free People. Of bekijk ook de 10 leukste hippie webshops.

Wat zou jij graag willen hebben?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.