Bohemian Fashion // Gypsy Lovin Light

Gypsy Lovin Light is echt een bohemian merk dat je moet kennen. Helen, de oprichter en het gezicht van het merk, is een typische moderne hippie. Ze heeft een inspirerend verhaal op haar website staan, waarbij duidelijk wordt dat ze op een gegeven moment in haar leven de weg kwijt is geraakt. Doordat ze moeder werd, verloor ze zichzelf uit het oog. Wie ze is en wat ze wilt uitstralen gaat over pure zelfliefde en creatieve expressie en daarmee bereikt ze een hoop. Je kunt ook prachtige flash tattoos bij haar kopen, maar deze Australische free spirit maakt vooral prachtige sieraden. Check ook zeker haar blog, met geweldige foto’s om instantly bij weg te dromen (tja, dat krijg je met een man die fotograaf is.) Kijk maar eens met me mee:

GypsyLovinLight-1

GypsyLovinLight-2

GypsyLovinLight-3

GypsyLovinLight-4

GypsyLovinLight-5

GypsyLovinLight-6

GypsyLovinLight-7

GypsyLovinLight-8

GypsyLovinLight-9

GypsyLovinLight-10

GypsyLovinLight-11

Bron foto’s: Facebook

Dat wordt weer even sparen, maar dan heb je ook wat. Op mijn wensenlijstje? De Nishka Anklet, Moonstone Bodychain en de Midsummer Star Earth and Moon Cuff. Bekijk de gehele collectie op www.gypsylovinlight.com.

Wat je misschien ook wel tof vindt: Cleopatra’s Bling, Brandy & Melville en Free People. Of bekijk ook de 10 leukste hippie webshops.

Wat zou jij graag willen hebben?

13 reacties

Anne -

Hallo!
Ik ben verliefd op dat kleed waar vind ik die??

Esther -

Prachtige sieraden en mooie site, wordt ik hebberig van. Vraag me af of ze doen aan shipping naar Nederland en of dat niet heel duur is….Weet jij dat misschien? Al eens iets daar besteld?

Zoë -

Weet ik helaas niet! Misschien kan je even mailen om te vragen naar de kosten? Of dat ze misschien een importeur hebben in Nederland?

Ria -

Ik vind haar ook echt geweldig. Kan alle foto’s altijd wel liken op instagram … Misschien maar eens naar Australië voor het boho sfeertje. Er zijn nog een paar van die mooie merken daar zoals Spell Byron Bay

Marte -

Klopt! Die is ook echt geweldig. Alles komt op z’n tijd een keer voorbij hier 😉 Haha!

Manja -

Ik denk dat ik idd niet op die website moet kijken hahaha. Gelukkig zijn het allemaal sieraden (bodychain/anklet) die ik, hoewel ontzettend gaaf, eigenlijk geen idee heb wanneer ik die dan zou moeten dragen. Die mooncuf is ook ontzettend mooi!

Marte -

Haha! Op het strand, bij een feest, naar een festival?

Manja -

ssssst 😉

even wat anders, had het in n andere post ook gevraagd, maar daar had je niet gereageerd, denk overheen gelezen, maar hoe krijg ik een foto bij mn reacties?

Marte

Marte -

O jee, niet gezien inderdaad… Ik denk niet dat dat kan!
Zal ik meenemen als ik ooit een nieuw design laat maken. Dat gaat mijn pet te boven 😉

Manja -

ja, maar jij hebt een foto, en Sandra hierboven ook. Hoe komt dat?

Marte

Marte -

Oh, zo bedoel je!
Ik denk dat dat gekoppeld is aan je e-mailadres. Ik zou even naar je instellingen daarvan kijken en kijken of je een profielfoto hebt.
Sandra heeft een blog en daarom is het gekoppeld aan haar account daarvan. Dan heb je altijd een foto.
De technische details begrijp ik soms ook niet, maar ik zal dit in ieder geval opschrijven voor een nieuw design!
Liefs!

Sandra -

Super tof! Ik zie er veel leuks tussen staan. Mijn favoriet is de Nisha anklet denk ik. Dat wordt inderdaad sparen, haha. Ik ga nu even een kijkje nemen bij de andere websites. :-)

Marte -

Pas op, je wordt er hebberig van 😉

Reageer ook