MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // TreasureHunt

What We Wear TreasureHunt2

Tamara, de eigenaresse van TreasureHunt, droomde sinds jongs af aan van reizen, avontuurlijke ontdekkingen en nieuwe culturen. Op die manier raakte ze op slag verliefd op allerlei bijzondere handcrafts die ze in het buitenland tegenkwam en kreeg ze een obsessie om de mooiste “treasures” te verzamelen en mee te nemen naar Nederland.

What We Wear TreasureHunt4

Alle “treasures” herinneren Tamara dus ook aan een specifieke mooie plek, een speciaal iemand of een bijzondere herinnering die ze op reis heeft meegemaakt. Maar ze heeft haar leuke webshop uitgebreid: naast gekozen producten ontwerpt ze nu namelijk zelf ook sieraden, zoals de Light as a feather oorbellen (zie boven) en de Angel wingsterling (zie beneden).

What We Wear TreasureHunt3
De Angel wingsterling ontwerpt Tamara zelf en laat ze maken in Bali.

Zonder twijfel vind je producten die met liefde zijn uitgekozen en waar Tamara haar persoonlijke verhaal bij kan vertellen (als je wilt). Komt TreasureHunt je bekend voor? Dat kan… Want ze heeft al meerdere malen op de events van Moderne Hippies gestaan!

What We Wear TreasureHunt1

Klein detail: de verpakking hoe je item geleverd wordt is adorable (klik!).

Wil je dit peace-teken shirt winnen? Dan moet je het volgende doen:

We mogen in totaal 5 mensen blij maken met een shirtje! (Woehoe!) Volgende week vrijdag wordt er gereageerd op je berichtje en wordt je naam op Twitter gezet. Zie je dit net te laat? Scoor het shirtje dan hier.

Liefs, Marte

Je kunt me persoonlijk volgen op Instagram (@mh_marte), Twitter (@martevanliere) en Facebook (/martevanliere).

In dit artikel is sprake van producten die opgestuurd zijn door een bedrijf. Lees de disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.