KUNST & CULTUUR

WIN: Flowerbombs // Een groen cadeau voor Valentijnsdag & Pasen

Flowerbombs groen cadeau valentijnsdag pasen1

Donderdag ontving ik bovenstaand cadeautje, en ik had werkelijk waar geen idee wat erin kon zitten. Ik vond de verpakking nogal, tja, ‘erotisch’ er uit zien. Wat bleek er uiteindelijk in te zitten?

FLOWERBOMBS!

Flowerbombs groen cadeau valentijnsdag pasen2

Flowerbombs groen cadeau valentijnsdag pasen3

De flowerbombs voelen aan als bruisballen voor in bad. Maar, zoals je op bovenstaande foto kunt zien, zijn dit het totaal niet. Je prachtige flowerbomb gooi je (in de lente) kapot op saaie plekken en (na wat geduld..): tadaaaa, er groeien opeens overal prachtige bloemen. De diverse bloemetjes die er uitkomen zijn een verrassing, maar het is een mix van bloemen die goed zijn voor vlinders en bijen.

Een fantastisch en schattig initiatief, vind ik zo! Eveline Honselaar, oprichter van Grasbalkon.nl, heeft de flowerbombs zelf gemaakt. Grasbalkon ontwerpt “tuinen” op je balkon. Het idee van Grasbalkon.nl is letterlijk op het balkon ontstaan, doordat Eveline graag tuiniert, maar geen ruime tuin tot haar beschikking had. Hierdoor is ze gaan experimenteren met tuinieren op kleine oppervlaktes. Een echte moderne hippie dus ;). Naast dat ze een “tuin” op je eigen balkon kan ontwerpen, verkoopt ze dus ook deze flowerbombs. Bovenstaande flowerbombs zijn bijv. echt geschikt voor Valentijnsdag of Pasen.

Extra fijn is dat ik drie boxen (iedere box met 1 groot hart en 1 klein hart erin) mag weggeven! Wat moet je daarvoor doen?

Reageer onder dit artikel op de vraag: Aan wie wil jij graag dit liefdevolle cadeau geven en waarom?

De uiteindelijke winnaars zullen in de comments onder deze blogpost én op Facebook bekend gemaakt worden. Houd het dus goed in de gaten. Maandag 9 februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Wil je de flowerbombs bestellen? Hier vind je meer info. Je kunt Eveline gelijk ook zelf e-mailen via info[at]grasbalkon.nl.