ETEN

WIN: Superfood Pakket! // Superfood Centre

20140411-103736.jpg

Het Superfood Centre, een winkel gevestigd in de Amsterdamse Jordaan, is al jarenlang de plek in Amsterdam en omstreken voor een super breed assortiment kwalitatieve superfoods en supplementen. Nu hebben ze ook een nieuwe webshop gelanceerd!

Wat ik persoonlijk zo leuk vind aan de website van Superfood Centre, is dat ze er ook een blog bij hebben. Ervaring leert immers dat we vaak niet goed weten wat we met alle superfoods aan moeten. Deze blog kan je echt een stuk op weg helpen. MH Daisy werkt ook voor Superfood Centre en blogt ook voor deze site. Extra leuk dus, nu je weet wie hier ook achter zit!

LOGO_ZWARTVanwege de viering van de nieuwe webshop van Superfood Centre, mag ik op Moderne Hippies een Superfood Pakket t.w.v. € 78,35- weggeven! Hellueee, wie wil dat nu niet?

Dit zit er allemaal in:

1. Boekweit
2. Raw cacao
3. Goji bessen
4. Hennepzaad
5. Kokoschips
6. Lijnzaad
7. Maca
8. Moerbeien
9. Quinoa
10. Walnoten

Wat moet je doen:

  • Like de Facebook pagina van Superfood Centre
  • Like de Facebook pagina van Moderne Hippies
  • Onder dit artikel reageren op de volgende vraag: Welk van de 10 superfoods heb jij nog niet eerder geprobeerd en ben je nieuwsgierig naar? (Als je ze allemaal al hebt geprobeerd, mag je ook zeggen van welke je extra blij wordt).

Volgende week zal ik reageren op het berichtje hieronder, en het vermelden op Twitter (@ModerneHippies)! SUCCES!

Update 18/04/14: Deze winactie is gesloten.