MODE & BEAUTY

WONDERLAND // BECKSÖNDERGAARD

Sinds onze trip naar Barcelona, ben ik een trots eigenaar van een tasje van het Deense accessoire merk BECKSÖNDERGAARD. Samen met zus en moeder wandelde ik door de gezellige wijk Gràcia (over die dag kan je hier een verslag lezen). Het kleinste district van Barcelona, dat bekend staat om de grote wirwar van smalle straatjes en mooie pleintjes waar je diverse kunstgalerijen en hippe winkeltjes vindt. Eén van die hippe winkeltjes is ‘Madam Pum Pum‘ (C/Torrent de l’Olla 30 Bis, Barcelona). In de etalage zie je al de mooiste en leukste kettingen liggen en wil je gewoon naar binnen. Eenmaal binnen, komen er nog meer mooie accessoires op je af, maar ook mannen- en dameskleding. Bijna geen Spaanse merken, maar juiste verschillende Europese ontwerpers.

Mijn oog viel meteen op het Deense merk, dat in 2003 opgericht is door Lis Beck en Anna Søndergaard. De Scandinavische eenvoud en liefde voor kleuren, maakt de artikelen van de dames heel aantrekkelijk. Een prachtig leren, aqua gekleurd, tasje hing daar op mij te wachten.. Maar wat maakt het voor mij nog bijzonderder? Het is niet zomaar leer; het is vissenleer. Leer van een aal wel te verstaan. Het is niet nieuw, maar ik had het nog niet zo veel gehoord. Het schijnt net zo stevig of nog steviger te zijn als koeienvel. Volgens mij helemaal verantwoord, want het is een bijproduct van de visvangst!

Als je verder zoekt naar het merk, zie je hoe mooi hun campagnes ook zijn vormgegeven. Check maar!

Kijk sowieso zelf even op hun site voor de gehele collectie en de eventuele verkooppunten, want ik denk dat stiekem velen blij zullen worden van een echte BECKSÖNDERGAARD in hun collectie.

Mam, bedankt voor het mooie cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.