HOTSPOTS

Festival Guide // Tip: Vrijland Festival

Hè, lekker! Ben ik in mei net even in Nederland… kan ik gelijk de leukste feesten van het jaar meepikken, waaronder Bevrijdingsdag. Nu valt 5 mei dit jaar op een zondag, en is iedereen in Nederland dus weer eens lekker vrij. Precies zoals het hoort op de dag van de vrijheid. En daar heeft één van m’n lievelingsplekjes in Amsterdam nu ook fijn op ingespeeld: Amsterdam Roest presenteert namelijk Vrijland Festival. Je weet wel, de plek waar vorig jaar ons evenement plaatsvond.

vrijland_festival_fbprikbordbanner_03-620x447

Op het prachtige, industriële terrein van Roest kunnen we in de lentezon en aan het water onze vrijheid vieren, omringd door onverwachts amusement en (inter)nationale muziekhelden, zoals de deep house tunes van Mike Huckaby (USA) en de house & disco sets van San Proper, of laat ik Victor Coral ook niet vergeten. Het gehele terrein rond Roest wordt benut: de loods, het café, het stadsstrand en het grasveld achter het cafe. Het grasveld wordt overdekt met een enorm zonnescherm (500 m2), zodat het weer nooit spelbreker kan zijn. LEKKER! Daar kunnen we vast een mooi feestje mee maken.

Voel jij je ook zo vrij als een vogel en is dat niet reden genoeg het eens goed te vieren? De vroege vogels zijn uitverkocht, maar voor weinig geld scoor je nog een vrije vogel of paradijsvogel kaartje. See you there!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.