CONTACT

Moderne Hippies wordt hoofdzakelijk gelezen door de moderne vrouw tussen de leeftijd van 25 en 40 jaar, die onafhankelijk, vrij, avontuurlijk en bewust in het leven wil staan en zich graag wil laten inspireren door vernieuwende, verbeterende en eerlijke producten en diensten. Ze is (zelf)bewust, draagt graag haar steentje bij aan een betere maatschappij en gelooft dat ze de wereld ietsje mooier kan maken door te beginnen bij zichzelf. Moderne Hippies wordt door meerdere bloggers geschreven en vormt op deze manier een platform van dromers & doeners, avonturiers, vrije geesten en levensgenieters.

Maandelijks bezoeken gemiddeld 50.000 unieke bezoekers de blog met 100.000 pageviews. Op social media hebben we ruim 29.000 volgers. Deze aantallen stijgen iedere maand; iets waar we natuurlijk alleen maar trots op kunnen zijn!

Events

Regelmatig organiseren we de Moderne Hippie Markt. Hier komen een heleboel eerlijke, duurzame, vintage & hippie merken bij elkaar. Op de markt wordt neergezet waar we het online o.a. ook over hebben. Houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws rondom onze events!

Pers

In de 5 jaar dat Moderne Hippies bestaat is er ook al veelvuldig over ons geschreven in de pers.

Vragen

Vragen en/of opmerkingen kunnen opgestuurd worden naar info[at]modernehippies.nl

Adverteren

Adverteren op Moderne Hippies is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, sponsored stories, gesponsorde video’s en nog veel meer! Hiervoor kunt u contact opnemen met Wouter van Adfactor, via wouter.van.de.kamp[at]adfactor.nl of via 070-3388880. Bekijk hier de advertentiemogelijkheden.

Persaanvragen, workshops, lezingen en meer

Voor andere vormen van samenwerking, consultancy, workshops, lezingen of persaanvragen voor Moderne Hippies kun je contact opnemen met Valentine de Jong van HelloSparkle. Valentine is te bereiken via valentine.de.jong@hellosparkle.nl of 070 – 338 88 82.

Enkele voorbeelden van sponsored stories:

Eten
Recept: vegan amandelijs x in samenwerking met Becel

Inspiratie
Bali vs. Bali // Welcome to Paradise x in samenwerking met Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen

Reizen
Duurzaam op reis in eigen land: slapen in Het Wikkelhouse x in samenwerking met StayOkay

Toesturen producten

Producten kunnen opgestuurd worden naar:

Media Mavericks
Postbus 94563
1090 GN Amsterdam

We vinden het leuk om relevante producten te ontvangen, maar het verzenden van een product is geen garantie dat het op de website komt te staan.