Great-places-Amsterdam-screenprint01

Ooit geconfronteerd met de zowel lastige als leuke taak om iemand rond te leiden in Amsterdam? Wel eens je ogen dichtgedaan, heel heel hard nagedacht, om uiteindelijk met een vrij mager toertje op de proppen te komen? Maak je geen zorgen, wij ook! I know this Great Little Place in Amsterdam en in60seconds vieren jubileum met een kaart met daarop de leukste hotspots van Amsterdam, geïllustreerd door Lienke Raben.

Al vijf jaar verzamelt I know this Great Little Place de beste hotspots van Amsterdam. De verborgen pareltjes waar het gemiddelde toeristenboekje aan voorbij gaat. Samen met het eveneens jubilerend ontwerpbureau in60seconds en illustrator Lienke Raben, is er daarom een speciale kaart van Amsterdam ontwikkeld. Een schatkaart, waarop zelfs een doorgewinterde Amsterdammer nieuwe hotspots ontdekt. Een schatkaart die toeristen helpt de massa te vermijden.

De kaart is beschikbaar in drie varianten: 1) een gesigneerde en genummerde zeefdruk, in een gelimiteerde oplage van 100 stuks; 2) een riso geprinte poster en 3) een handige opvouwbare kaart voor onderweg. Ik heb er een besteld via www.greatplaces.amsterdam! Leuk nieuws voor jou: de eerste 25 mensen die de code MODERNEHIPPIES gebruiken krijgen 10% korting op hun aankoop!

Great-places-Amsterdam-foldable-map

Great-places-Amsterdam-frame

Great-places-Amsterdam-screenprint02

Great-places-Amsterdam-riso

© Great places of Amsterdam

Tof toch?