INSPIRATIE

Hippie favorieten & tips #5

Een verzameling van producten, boekjes, cosmetica, websites en events waar wij blij van worden!

Duurzame overhemden // SKOT

Perfect voor je vriendje, broer of vader! Het nieuwe Nederlandse mannenmodemerk SKOT verkoopt namelijk duurzame overhemden waarbij kwaliteit, hoogwaardig design en duurzaamheid hand in hand gaan. De overhemden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en worden duurzaam en eerlijk geproduceerd in een circulair proces.

Hippie favorieten & tips - 2

Steeds Leuker // Jelle Hermus

Het super praktische boek Steeds Leuker staat vol verfrissende wijsheid, Hollandse nuchterheid en is in zijn geheel in de grappige en luchtige stijl van het succesvolle online platform soChicken.nl. Pak het boek er geregeld bij voor je daily shot naar een leuker leven.

Hippie favorieten & tips - 1

Pure cosmetica // Loïs Lee

Wie houdt er niet van natuurlijke cosmetica? Loïs Lee is een natuurlijk 3-stappen skincare-merk op basis van de mooiste oliën voor de huid, gemaakt in Amsterdam.

Hippie favorieten & tips - 4

Lekkere & gezonde notenmixen // Bites We Love

Gezonde snacks: we love it. En dit zijn van die fijne go-to mixen die ook nog eens goed voor je zijn. Vol natuurlijke ingrediënten en in handige bioplastic portie-verpakkingen.

Hippie favorieten & tips - 3

Vegan Smaaksouvenirs // Jolijn Pelgrum & Sjoerd Schotten

Plantaardig eten wordt steeds populairder. Wie om zich heen kijkt, vindt – gelukkig – overal inspiratie voor de lekkerste gerechten zonder dierlijke ingrediënten. Jolijn Pelgrum, bekend van vegadutchie.nl, en haar vriend Sjoerd Schotten, bekend van samgreens.com, hebben de fijnste recepten uit hun reizen gebundeld en delen die nu met jou! Hun boek Vegan Smaaksouvenirs is een ontdekkingsreis vol eetinspiratie.

Hippie favorieten & tips - 5

Lees hier al onze favorieten.

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.