Eerlijke must-have: Onesie voor in de regen

Met het onweer en de zware regen deze dagen, moet ik dit geweldige merk met jullie delen: RAYNSIE. Een weerbestendige onesie – ontworpen in Amsterdam, gemaakt door expats en op een verantwoorde manier vervaardigd in China. De RAYNSIE is waterdicht, winddicht, ademend en makkelijk in te pakken.

Ik houd van hun mindset: ze geloven niet in waardeloos weer, enkel in waardeloze kleren. (Daar kan ik nog wat van leren…) Toen ik de mensen achter het merk leerde kennen, vertelden ze me: “Het is een houding die je, zodra je aankomt in Nederland, raakt: om écht Nederlands te worden, moet je de regen omarmen”. De manier waarop wij met regen omgaan, zou een metafoor zijn met hoe we in het leven staan. Het opende m’n ogen. In plaats van te worstelen met de regen of storm, dealen we ermee – het is ‘natuurlijk’ voor ons. Als ik mijn mede-Dutchies op dit soort dagen op hun fiets zie rijden, denk ik: YES! Je doet het maar weer, zoals altijd. En dat verdient zo nu en dan best een schouderklopje.

We beseffen het alleen niet.

Daarom heb je mensen uit het buitenland nodig die zoiets slims uitvinden. Oftewel: ‘In the beginner’s mind there are many possibilities, but in the expert’s mind there are few.’ Wat we wel niet kunnen leren van die beginner’s mind

Moderne Hippies x RAYNSIE - 1

Moderne Hippies x RAYNSIE - 3

Moderne Hippies x RAYNSIE - 2

Fun fact: de namen van de overalls zijn een ode aan Nederland. Ik heb bijvoorbeeld de ‘hagelslag’ editie – die reflecteert in het donker, waardoor je een discobal wordt en hij ‘s avonds eigenlijk nóg leuker is!

Meer weten? Check www.raynsie.com!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

6 reacties

Sara -

Heel tof! De hagelslageditie vind ik awesome :)
Maar pfoeee…. ze zijn wel aan de prijs, zeg! Los van of ze het waard zijn, is dat wel echt een flinke investering, die ik niet zo snel zou doen in een regenpak. Maar leuk om te zien dat er steeds meer duurzame alternatieven komen!

Hanneke -

Heel tof! Maar ook….heel duur. Ik schrok me een hoedje toen ik de prijs van de overall zag. Hoe leuk dan ook, dan zoek ik liever een tweedehandsje of kijk bijv. in de collectie van Rains.
Je ziet er overigens wel heel gaaf uit in die regenoverall. Net alsof je het echt heel leuk vindt in de regen ;-).

Anna -

Ha, wat een leuke, vrolijke foto’s! En je hebt helemaal gelijk: we doen het altijd maar weer, door de regen bikkelen. En dat is toch wel echt fijner met een goed pak. Ik ga meteen eens even verder klikken! :)

Michelle -

E350 voor een regenpak???

Jennifer -

Hahahha de hagelslag editie. Cool!

Mariëlle -

Wat goed dat er overal een duurzame optie voor komt, ik vind hem super tof!

Reageer ook