Met het onweer en de zware regen deze dagen, moet ik dit geweldige merk met jullie delen: RAYNSIE. Een weerbestendige onesie – ontworpen in Amsterdam, gemaakt door expats en op een verantwoorde manier vervaardigd in China. De RAYNSIE is waterdicht, winddicht, ademend en makkelijk in te pakken.

Ik houd van hun mindset: ze geloven niet in waardeloos weer, enkel in waardeloze kleren. (Daar kan ik nog wat van leren…) Toen ik de mensen achter het merk leerde kennen, vertelden ze me: “Het is een houding die je, zodra je aankomt in Nederland, raakt: om écht Nederlands te worden, moet je de regen omarmen”. De manier waarop wij met regen omgaan, zou een metafoor zijn met hoe we in het leven staan. Het opende m’n ogen. In plaats van te worstelen met de regen of storm, dealen we ermee – het is ‘natuurlijk’ voor ons. Als ik mijn mede-Dutchies op dit soort dagen op hun fiets zie rijden, denk ik: YES! Je doet het maar weer, zoals altijd. En dat verdient zo nu en dan best een schouderklopje.

We beseffen het alleen niet.

Daarom heb je mensen uit het buitenland nodig die zoiets slims uitvinden. Oftewel: ‘In the beginner’s mind there are many possibilities, but in the expert’s mind there are few.’ Wat we wel niet kunnen leren van die beginner’s mind

Moderne Hippies x RAYNSIE - 1

Moderne Hippies x RAYNSIE - 3

Moderne Hippies x RAYNSIE - 2

Fun fact: de namen van de overalls zijn een ode aan Nederland. Ik heb bijvoorbeeld de ‘hagelslag’ editie – die reflecteert in het donker, waardoor je een discobal wordt en hij ’s avonds eigenlijk nóg leuker is!

Meer weten? Check www.raynsie.com! (2024: bestaat niet meer)

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Instagram.