Hoe je natuurlijke deodorant maakt die werkt

Al jaren ben ik groot fan van Brigette Muller. Ze schrijft geweldige artikelen voor de Free People blog, heeft een kunstzinnig Instagram-kanaal, verkoopt soms leuke producten op Etsy én maakt heel af en toe hilarische video’s. Gooi er een flinke dosis humor bovenop én haar liefde voor R&B muziek en je krijgt dit rolmodel van een moderne hippie, wat mij betreft 😉

Wil jij al jaren zélf deodorant maken? Check dan deze video, waar ze het op een hilarische én makkelijke manier uitlegt:

https://www.youtube.com/watch?v=lAmhA5ECjL8&t=1s

Of check dit artikel op haar persoonlijke blog.

Ook fan geworden? :)

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

Foto: Brigette Muller

4 reacties

Geanne | Sweet Suzie -

Ik heb ook een tijdje mijn eigen deo gemaakt maar ik vond het toch niet optimaal werken. Nu gebruik ik een roller van Urtekram op basis van zoutkristal. Maar ik vind het leuk dat je de video hebt gedeeld want ze ziet er uit als een toffe vrouw! Ik ga direct even haar blog en Youtube-kanaal bekijken :)

Manja -

Thanks! Nog niet gemixt met kokosolie, ik maakte hem altijd zonder de olie en gewoon arrowroot en baking soda gemixt. Werkt(e) ook echt super. Helaas merkte mijn vriend en ik dat toen het wat warmer werd (of na een paar maanden gewenning, ik weet niet waar het aan lag) hij niet meer zo goed werkte. Ga hem toch weer eens maken 😀

Anna -

Jaaa, Free People blog <3. Ha, sorry, moest even mijn enthousiasme uiten. Goeie tip dit filmpje! Ik heb nog nooit geprobeerd om zelf deodorant te maken, maar ben er nu toch wel nieuwsgierig naar.

Inge -

Ik heb op dezelfde wijze natuurlijke deodorant gemaakt, maar toch krijg ik wat lastig van irritatie. Ik denk dat mijn oksels er erg schraal van worden. Jammer want vond het verder echt super! :-)

Reageer ook