Outfit inspo // Uitwaaien aan zee met Wolf & Storm

Moderne Hippies houden van fair fashion. Sterker nog, wij drágen alleen nog maar eerlijke kleding. En eén van mijn lievelingswebshops hierin is Wolf & Storm. Eigenaresse Marlieke verkoopt niet alleen producten die eerlijk zijn, maar ook duurzaam, vegan én biologisch. Klinkt als een geitenwollensokkenwebshop? No way! Wolf & Storm verkoopt superstijlvolle items: van vegan ‘leren’ handtassen tot kokerrokken van biokatoen en van sieraden van gerecycled zilver tot the perfect LBD. 

Tijdens mijn verjaardagsweekendje in Zeeland had ik mijn nieuwe outfit van Wolf & Storm mee en heel eerlijk: ik heb die drie dagen ook echt niets anders gedragen.

moderne hippies x wolf storm-001

moderne hippies x wolf storm-002

moderne hippies x wolf storm-003

moderne hippies x wolf storm-004

moderne hippies x wolf storm-010

moderne hippies x wolf storm-006

moderne hippies x wolf storm-007

moderne hippies x wolf storm-009

moderne hippies x wolf storm-008

moderne hippies x wolf storm

Uitgelicht

Sweater Nola // Résiste et Rêve

Mijn lievelingsspijkerbroek is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en die vormt nu een perfecte combi met deze trui … van gerecyclede spijkerbroeken!

Het Nederlands – Portugese merk Résiste et Rêve haalt oude jeans uit elkaar tot vezels en spint van deze vezels nieuw garen. Om geen (nieuwe) chemische stoffen te gebruiken, wordt het garen niet gekleurd. De trui heeft dus de oorspronkelijke kleur van de broek.

Deze trui is heeft een opstaande enkele col, stoere naden, is lekker lang en kriebelt niet. Perfect dus voor een fijne strandwandeling, maar met een fakeleather broek en de juiste sieraden ook superstylish te dragen.

Broek Raiza // Résiste et Rêve

‘Seizoensloos nonchalant rock & roll chic’, dat is waar Résiste et Rêve voor staat.  Deze duurzame broek is onder andere gemaakt van kunstzijde en heeft geen rits of knoop, maar een comfy elastieken band.  Met hakken poepchic te dragen, maar zit stiekem als een joggingbroek. Geniaal.


Nog nooit gehoord van het merk Résiste et Rêve? Kan kloppen, want vorig jaar heette het nog ‘Ignore’. Vanwege de negatieve assocciatie die sommigen hiermee hadden, heeft oprichtster Bekka besloten om de naam te veranderen in ‘Résiste et Rêve': je verzetten en dromen.


Tasje Drew // Matt & Nat

Bye bye leather! Dit schoudertasje is van vegan ‘leer’ en niet van echt leer te onderscheiden. En extra lief voor de wereld: de binnenvoering is gemaakt van gerecyclede petflessen. Een perfect tasje voor de belangrijke dingen in het leven: je telefoon, pinpas, sleutels en een lipstick. Totally festivalproof! Ik ga hem sowieso meenemen naar Lowlands, DTRH, MadNes, Welcome to the Village…

Enkelsokjes Vera // Swedish Stockings

Elk jaar worden 2 miljard panty’s en pantysokjes geproduceerd, een paar keer gedragen en met een dikke ladder erin weggegooid. Maar hallo, we leven in 2018! Op het gebied van duurzame innovatie moeten er toch ook op pantygebied ontwikkelingen zijn?

En yes, die zijn er! De panty’s van Swedish Stockings worden niet alleen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (gerecycled garen, gebruik van zonnepanelen, geen petroleum), ook zijn ze duurzaam in het dragen. Hier draag ik netsokjes die je hele outfit in een klap Instagrammable maken.

Sieraden // A Beautiful Story

De twee armbandjes die ik draag zijn beide van A Beautiful Story. En mooi is het verhaal zeker: oprichtster Cathelijne kende via vrijwilligerswerk in Nepal Dambar, de eigenaar van een zilversmedenfabriek daar. Samen hebben ze gezorgd voor dit bijzondere merk, waarmee niet alleen prachtige duurzame sieraden, maar ook werkgelegenheid in ontwikkelingslanden wordt gecreëerd. En extra leuk: bij de sieraden zit een kaartje met de foto van de maker en een tekst om even bij stil te staan.

Winactie!

En, zijn de shopkriebels er al? Dan heb ik heel goed nieuws: je kunt shoptegoed voor alle items van Résiste et Rêve winnen! Wolf & Storm geeft in samenwerking met Moderne Hippies 50 euro tegoed weg.

Wat moet je doen?

De winactie sluit vrijdag 9 maart 2018 om 23.59 uur. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht! * Ellen, you’ve got mail: GEFELICITEERD! *

Niet gewonnen? Don’t panic. Tot en met 31 maart 2018 kun je met 20% korting de items van Résiste et Rêve shoppen bij Wolf & Storm! Gebruik hiervoor de code modernewardrobe. 

Liefs, Suus

Mijn tattoo die je op de foto ziet heeft ook alles te maken met mensenrechten, die nogal eens worden geschonden in de fast fashion industrie. Benieuwd naar het verhaal erachter? Dat lees je hier: Ik heb een Human Rights Tattoo!

Meer outfit inspo nodig?
Hier 
vind je al onze fair en tweedehands fashion artikelen!

Je kunt Suus persoonlijk volgen op Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

40 reacties

Danielle -

De trui Resiste et Reve | Trui Fafella spreekt mij het meeste aan. Lekker warm en een leuk printje!

Margot -

RESISTE ET REVE | TRUI FAFELLA is mijn grote favoriet! ik heb er zelfs vannacht over gedroomd, een stijlvol uitzien op het werk maar voelen als of je in een warm bad zit thuis. best of both worlds zou ik zeggen echter wat de klap op de vuurpijl geeft en het helemaal grandioos maakt is de duurzame vegan aard!

Tamara S -

Tof hoor! Ik vind de Alchemist | Olive Print Pants geweldig! Kan me daar wel heel veel goede combinaties mee voorstellen.

Marian B -

Deze blouse RESISTE ET REVE | EMERALD ZWART https://www.modernehippies.nl/outfit-inspo-wolf-strom/ vind ik erg mooi, ben nog op zoek naar een zwarte blouse dus dat komt goed uit 😉

Will Langenberg -

Graag doe ik mee met deze winactie.
Mijn favoriet is de trui op de foto hierboven: Trui van gerecycled denim zand en dan graag in maat L (valt als XL, staat er.) Ik heb normaal maat 44.

Heleen van der Velde -

Sowieso de RESISTE ET REVE | BLOUSE EMERALD ROZE. Geweldig dat ook dit soort fijne blousjes van eerlijk materiaal zijn gemaakt! Ben ook weg van de RESISTE ET REVE | SHIRT KATOEN GAATJES, want als ik een tegoed win, wil ik altijd meer dan het tegoed aanschaffen!

Nelly -

Ik vind de DENISE ROOBOL | PLAIN WORK BAG | BRUIN erg mooi

Anita Diepeveen -

Dit zou voor mij geweldig zijn, want dan kan ik eindelijk die mooie ring uitzoeken met de Berylloniet Daar zou ik zoveel aan hebben Ik nogal wat meegemaakt en daarom is deze ring voor mij erg bijzonder: https://www.wolfandstorm.com/product/accessoires/sieraden/tajzilveren-ring-milk/

Ama -

De trui vind ik super.
Geen kriebeltrui als ik het goed heb gelezen.
Maat m/l 40.
Wat zou ik hier blij mee zijn!!

Nienke -

RESISTE ET REVE | Col Smaragdgroen is prachtig, wat een mooie kleur! En wat goed dat het allemaal duurzaam is!

Yvonne -

Ohh, wat zie ik veel prachtige tassen! <3 Maar ook ben ik weg van deze witte blouse: https://www.wolfandstorm.com/product/kleding/blouses/lovjoigestreept-shirt-biologisch-katoen/

wilmsen anita -

Denise Roobol plain work bag bruin

jacqueline de Waal -

Wat een schitterend set draagt de dame op de foto.
Ik doe heel graag mee aan deze mooie actie.

mandy verleijsdonk -

‘ Resiste et Reve | VEGAN LEATHER PANT’ in het zwart 😀

Sanne -

Ik vind de sweater Nola die jij draagt eigenlijk heel erg mooi! En een matt&nat fabi chili tas, zou ik ook wel willen hebben :) Leuke winactie, en fijn dat jullie inspiratie voor fair fashion geven!

Alysia -

J’adore le pantalon! Wat een plaatje! En misschien nog wel belangrijker: een duurzaam plaatje. Daar wil ik tijdens m’n eerste werkdag op een nieuwe plek héél graag de show mee stelen :)

Ellen -

Definately de trui die je aan heb op de foto’s. Sassy and classy. Leuk op een verantwoorde jeans, leuk op een kokerrok van biologisch katoen. Ik woon er zowat in! Het was een tijdje terug één van mijn eerste aankopen op weg naar een faire en duurzame garderobe Nadat de stap naar algemeen duurzamer leven al gezet was. Wolf and Storm is mijn favo website, ik zoek er graag nog wat uit! Bovenal spoor ik iedereen die dit leest aan om stappen te zetten naar een duurzamer leven. Wij en onze planeet zijn het waard! X

Nora -

Wat een leuk verhaal weer, Suus! En mét een leuke actie!😊 Ik vind de RESISTE ET REVE | EMERALD ZWART héél erg mooi!😍

Eveline -

De trui van gerycled denim met v hals, zo mooi!! Zou hem graag winnen als start van mijn eerlijke garderobe. Ben begonnen een half jaar niks meer aan te schaffen om te ontwennen. Dat is gelukt. Nu wil ik dat vast houden, en moet wat ik koop wel fair zijn.

Janna -

Wat een heerlijk comfortabele en stijvolle outfit! Én helemaal duurzaam, nog beter! Mooie locatie ook trouwens, ik krijg gelijk helemaal zin om naar het strand te gaan. Ik doe heel graag mee aan je winactie. Want nadat ik dit weekend eens flink mijn kledingkast heb uitgeplozen, is er wel weer ruimte voor fair fashion. Bovendien zie ik mezelf al helemaal in het Jan ‘n June jurkje lopen deze lente!

Anne -

Jouw trui Suus, die van de foto’s, op strand, naar school, op reis, op de boot :)

Susan Muller -

Ik ben helemaal weg van de MATT & NAT | RUGZAK DEAN OLIJF hij is meer dan geweldig en zou hem graag toevoegen ik mijn kast 😁👌🏻 Dus ik ga kai hard duimen dat ik deze in ontvangst mag nemen, ik vond je outfit ook super tof van de foto alleen stond er niet bij waar je muts van was en waar die van genaakt is 😊🙈 dat zou ik nog wel heel graag willen weten

Groetjes een andere Suus 😂

Suus -

He Suus! De muts is van Armed Angels, een heel mooi eerlijk merk dat binnenkort ook bij Wolf & Storm te koop is! Liefs Suus

Iris -

Wauw, ik vind je outfit echt fantastisch en ik zou dan ook graag mee doen met de winactie voor de trui die jij hier ook draagt. ZO mooi <3 Sowieso ben ik echt fan van deze webshop, allemaal mooie spullen. Gaaf dat hier een winactie mee is opgezet!

Nathalie Mellema -

De ‘army green shirtdress’ blijft mijn favoriet! Alleen flauw dat ze een webshop maken met nog 10.000 andere musthaves, prachtige kleding en accessoires! Ik wil alles wel hebben! Voorjaarskriebels! Need a new wardrobe!

Jolijn -

Ik droom al best een tijdje van een mooie nieuwe tas. Zon fijne waar je portemonnee in kan en je lippenstift tijdens een avondje uit. En bij iemand op instagram zag ik Matt & Natt al eens voorbij komen als tas. Toen ben ik de naam vergeten en nu ik dit lees weet ik t weer! Dus ik zou sowieso een vette schoudertas v Matt & Natt scoren mocht ik de gelukkige zijn. De Dree bijvoorbeel crossed.

Marieke -

Hallo, vind de trui resiste er Reve erg mooi , heerlijke trui om met voorjaar te dragen. Fan van duurzame kleding

Janneke van den Ende -

Ik heb sinds kort Wolf and Storm ontdekt en vind het echt geweldig! En mocht ik het shoptegoed mogen winnen (fingers crossed) dan wil ik heel graag de trui die jij draagt aanschaffen! Love it!😍✌🏻 (En stiekem bestel ik dan ook gelijk de crossbag van Matt and Nat💞)

Inge -

Ik ben fan van Wolf and Storm! Een panty van Swedish stockings staat al heel lang op mijn wensenlijstje.
Maar onderweg naar de panty kwam ik de legging van Fridays Project tegen. Ja, nu wil ik ze allebei haha

Fenna -

Toffe actie! De trui die jij draagt op de foto vind ik gaaf -> Sweater Nola // Résiste et Rêve
Die zou ook heel tof staan op mijn vegan leather pants van Ignore / Résiste et Rêve.

Sophia -

Supertoffe actie! Mijn zus gaat in september trouwen en hoe chill als ik mijn outfit al klaar heb?! Het feestjurkje van Noumenon is perfect voor zo’n mooi moment en zou ik graag willen dragen :)

Ben benieuwd!
Sophia

Marlon -

Ik wilde eerst voor duurzaam jurkje zwart gaan, maar trui fafella is toch echt favoriet. Ik zie mezelf al met een kop thee en een goed boek in die heerlijke trui wegduiken en genieten.

Suzanne -

Ik ben ook fan, echt prachtige kleding! Duurzaam vest zand lijkt me ook zo’n heerlijk kledingstuk ‘om in te wonen’.

Yvonne -

Hele toffe actie en geweldige winkel. Ik vind het RESISTE ET REVE VEST GERECYCLED DENIM TAUPE echt heel mooi <3 Fingers crossed…

Tina -

Jukkie tassen zijn heel mooi! Ik vind de matt and Nat kintla chili leuk.

Ilva -

Wat een toffe winactie. De duurzame panty met dots is erg gaaf! Ik ben een kei in panty’s binnen 1 dag kapot krijgen maar ik hoop dat dat bij deze niet gebeurd! Ik kende het merk nog niet. Mooie items.

Heleen -

Lieve Suus en Wolf & Storm,
Wat een fantastich concept, kleding maken van gerecyclede materialen! Zelf ben ik bezig met een communicatie master en heb ik net een ander merk dat producten maakt van plastic afval geanalyseerd. Na mijn master wil ik graag helpen met awareness creëren voor deze mooie wereld, zodat mensen (nog meer) bewust worden van de keuzes die ze maken. Daarnaast wil ik zelf heel graag over gaan op het dragen van duurzame kleding, alleen met mijn studenten budget lukt het niet altijd. Nu heb ik even in jullie winkel rondgekeken en wauw wat een leuke kleren en helemaal niet héél duur, dus ik ga zeker wat kledingstukken uitzoeken en deze op m’n verlanglijstje zetten. Heb al stiekem gespiekt en kwam uit op de mooie sjaal van gerecycled denim van Resiste Et Reve. Deze sjaal zou ik heel graag, zo vaak als mogelijk, om mijn nek slaan met dit weer! Laten we samen de wereld redden! Veel liefs Heleen

Jeske -

Sweater Nola is echt prachtig (de rest ook uiteraard). Maar ik ga 16 maart een weekje naar Budapest en daar is het wat kouder dan hier dus kan ik de sweater erg goed gebruiken. Stylish en warm ik zeg win win win situatie!

Reageer ook