Tip! Ga eens naar een massageconcert. Nog nooit van gehoord? Wij eerst ook nog niet.

Een massageconcert van Mystic Temple is een majestueuze ervaring waarin je 2 uur lang door de klanken van getalenteerde muzikanten, en de helende handen van masseurs, in ‘hogere sferen’ terecht komt. Er worden betoverende klanken gespeeld, terwijl masseurs vanuit hun intuïtie met je fysieke en energetische lichaam werken. Een sfeer die eer betuigt aan het helingsproces.

Wat kan je precies verwachten?

Een 2 uur durende ervaring die geheel begeleid zal worden door een magisch live klankspel. Het geheel begint met een geleide meditatie, waarna de daaropvolgende
1,5 uur je met tussenpozen gemasseerd zal worden, terwijl de muzikanten hun klankenmagie doorspelen.

De aanraking en de klanken zullen elkaar aanvullen en versterken, tot een diepgaande ervaring. Tijdens de tussenpozen laat je de aanraking integreren en zak je dieper in je lichaam en in je innerlijke reis.

Het geheel wordt afgesloten met een sound healing waarbij de klanken boven je lichaam gespeeld zullen worden. Hierdoor zul je de vibraties van de klanken door je heen voelen.

In de video wordt nog duidelijker wat je precies te wachten staat:

Aankomende zaterdag 15 februari vindt er een massageconcert plaats in Amsterdam en op zaterdag 22 februari in Den Haag. De kosten van een ticket bedragen: 110-125 euro. Meer informatie? Neem dan een kijkje op www.mystic-temple.com.

Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagram en YouTube.